avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Adi, iarasi nu sunt de acord cu tine(off) referitor la iertare/biserica. Dar, uneori, cu persoanele inteligente e placut sa te si certi :). Sa-ti povestesc ceva: un medic a lucrat foarte mult cu bolnavi in faza terminala si a descris experientele si concluziile sale in doua carti devenite best-seller (Cele patru lucruri, care conteaza cel mai mult) si se refera la cele mai frecvente declaratii pe care bolnavii le fac celor apropiati pe patul de moarte. Acestea sunt:"IARTA-MA',"TE IERT!","MULTUMESC!","TE IUBESC!". Doctorul respectiv considera ca nu trebuie sa ajungem pe patul de moarte pentru a folosi aceste declaratii care, in opinia sa, au un potential imens in a ne vindeca relatiile si in a ne transforma profund viata. Think about that! Insa, oricum, ai demonstrat "tarele" unui caracter deosebit. Astept sa te pronunti cu privire la subiectul 50 PP.

criss 2008
Si eu am aceeasi opinie cu privire la admitere si def, da' cine sa ne auda?

urzika
De obicei s-au dat subiectele din lista, dar poti sa stii ce se va intampla anul asta, ca reguli stricte nu exista.

cici si catcinema
Nu uitati ca anul trecut au dat toti intr-o singura zi si au fost tot cam atatia. Anul asta dam in 2 zile deci timpul se poate dubla, cel putin!!! Ca daca au si mai multe comisii nu mai e chiar ce stim noi. Aia 'fuse si se duse"

Mi-a placut mult ce a zis DianaPur "m-am saturat de examenul asta inainte sa-l dau"=D> Cam asta e starea generala:((
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
Pai..s-a afisat pe undeva numarul celor care s-au inscris? ca am intrat pe site la barou si..nimic..
By the way..vroiam sa va intreb ..daca va mai aduceti voi aminte de anul trecut cam care a fost raportul-inscrisi/admisi in sesiunea din noiembrie..daca s-a uitat cineva atunci pe site..ca sa vedem nivelul de exigenta al celor ce ne vor corecta lucrarile...
Cat despre posibilitatea de a avea codurile in fata...din cate stiu eu, nu are nimeni pretentia ca in lucrarea de examen sa mentionezi articole, alineate si indici...pana si judecatorii cand prezideaza o sedinta au pe masa codul de procedura...Pe ei ii intereseaza sa stim esentialul, sa stim sa scriem conditii, cazuri, trasaturi generale..care in coduri sunt precizate, iar in manuale comentate si analizate pe larg...Ori, in acest caz..necesitatea codurilor..este inutila...ar cam fi.."mura in gura"...probabil la definitivat cand vom avea spete(dc vom ajunge acolo)..si va trebui sa aplicam teoria invatata...ar fi necesar sa avem coduri:)
salut!cine-mi rasp si mie?? la organizare... invatati si ultimile noutati(asist judiciara modif in 15 oct) ce invatati, mai sunt si alte noutati??multumesc
Ajutor!
Am şi eu nevoie de sinteze.
Sunt nou venit pe forum.
Mreci!
dana2space a scris:
pi AndreeaLisievici
Nu-i nimic, sterg, scriu altceva si le cuplati voi daca sunt consecutive.

Mai bine ai edita mesajul in plus cu ceva care sa ne atraga atentia, de ex. Adelaida pune cativa X :) . Desigur ca poti sa trimiti mesaj privat cu semnalarea dublurii.

Acum altceva: cum pot sa citez doua sau mai multe persoane in interiorul aceluiasi mesaj?

Putin mai complicat. Cel mai usor e sa faci copy-paste cu ce vrei sa citezi, selectezi textul si apesi butonul CITAT din stanga sectiunii unde scrii. N-o sa apara si autorul ("X a scis":). Daca vrei si autor, ori scrii de mana, ori dai open in new tab pe "citeaza" de la fiecare mesaj pe care vrei sa il citezi, dupa care tot la copy-paste ajungi ca sa le pui intr-un singur mesaj.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)