Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Revin cu informatii de la cei care au dat anul trecut admiterea la barou: la organizarea profesiei.. se trage la sorti un singur bilet cu 3 subiecte;
15 min. la dispozitie pt. notarea ideilor si 5 minute ascultarea.
Daca nu stii nu ai dreptul sa extragi al doilea bilet ci iti pun ei cateva intrebari in plus succes!
Nici eu nu sunt prea avansata...:) merge destul de greu,in contextul in care lucrezi,ai copii, nu ai mai studiat de ceva vreme... ce sa spun?Am vazut k in 2007 au fost admisi 800 si ceva din 900 si ceva. Deci nu e greu sa intri, ci sa ramai!Pentru k la def e foarte greu, la procedura civila au fost note de la 1....asa k aviz amatorilor!Definitivatul se sustine doar de doua ori, asa k daca nu il luam adio pe veci avocatura!!Deci, se pare k accesul k stagiar este destul de facil, fiind o promovabilitate asa mare.Imi pare rau k nu mai exista pe internet notele de anul trecut... Daca a sustinut cineva anul trecut examenul si citeste, il rugam cu totii sa ne dea si noua amanunte,da?cum au fost subiectele,contestatii,etc....orice e binevenit:)) sa stim si noi ce ne asteapta:)..Oare listele cu candidatii nu apar pe site?Ar fi timpul....Cred k suntem tot in jur de 1000, k in 2007....Ce credeti?Spor la invatat!!!!
te aprob in ceea ce-i spus (referitor la faptul ca-i greu sa inveti cu copii pe cap si-n cond in care ai terminat o facultate de vreo 4 ani)DAR nu-i imposibil asa ca .....multa putere , vointa, ambitie, munca si.....iata-ne admisi!spor tuturor!
evident,nimic nu-i imposibil cand iti doresti ceva cu adevarat!:) dar constat invatand, ca e fooooooarte mult de invatat....si pe parcurs ce stii mai mult,ti se pare ca stii parca,mai putin.....ce paradox! Daca mai aflati noutati,nu ezitati sa le postati! Succes!