avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
@alexchiciu

Nu-mi vine sa cred:D...sunt 100% pe descrierea ta. Si sa fi vrut n-as fi putut sa o fac mai bine :)
Referitor la "noroc" probabil ca la anul vor fi codurile noi (toate) fiindca deja sunt spre adoptare.... Iar daca publicarea lor se va face pe la jumatatea spre finalul anului 2009(ca se pare ca au ceva lipsuri grave) sa vezi ras :rofl: ca iar nu e timp...
lexco a scris:

va rog puteti sa-mi spuneti daca subiectele de la admitere vor fi numai din cele propuse sau pot fi si altele care nu apar ....adica ... altele din tematica data dar care sa nu se afle printre cele din lista cu subiecte.... va multumesc..

Art 34 din Statutul profesiei "ART. 34
Subiectele de examen la probele scrise se vor trage la sorţi de Comisia de examen, exclusiv dintre subiectele unice stabilite conform art. 33 alin. (3) din prezentul statut."
Succes!
Dana!
Sunt oarecum, în asentimentul vostru.
Eu stau mult mai prost cu preg., consider însă că am un bagaj de cunoştinţe suficient ptr. acest examen.
Nu îmi fac probleme dacă nu voi lua, ce va fi la anul etc.
Ce e scris şi ptr. noi, ........
Oricum, eu sunt încrezător.
Mă repet: cred că este aproape imposibil ca la examen, oricât am fi pe "lângă" subiect, să nu fim în stare să scriem ceva.
Ptr. oral nu-mi fac absolut deloc probleme.
MULTÃ BAFTÃÃÃÃÃÃÃ!
Multumesc no name, sincer in adancul sufletului si eu simt la fel. Dar sentimentul asta dual, cand mintea urla "habar n-ai" iar sufletul spune "stai, mai, linistita" a inceput sa ma scoata din minti. Oricum, exact cum spunea si Alex, sa treaca naibii odata... ca albim.
Mi-a facut bine optimismul tau :) In ce zi dai oralul ?
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
Eu încep examenul pe 02 dec., mai departe încă nu s-a afişat nimic.
Am mai spus-o, depinde de la barou la barou.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)