nu mai stiu nimic, nu-mi ajunge timpul, iau cate un subiect aleatoriu si parca daca ma uit la titlu nu stiu sa-l rezolv.....desi n-am invatat in viata mea in halul asta, nici la admiteri, nici la licente, niciodata....
sincer, sunt DINCOLO de stress si oboseala si griji, nici nu-mi mai pasa daca iau sau nu, iar daca nu, pana la anul invat 3h in fiecare zi sa nu mai ajung sa alerg in Ajun.......pana la anul o sa visez fiecare subiect ca pe Tatal Nostru si ASTA ESTE...........#-o (iar la norocul meu la anul se schimba metodologia si se da grila sau alte subiecte sau alte materii sau mai stiu eu ce X-( )
@dorians
Tot nu prea am inteles daca lista aia este deja pe site, sau urmeaza sa se afiseze? Ti-am inteles de la bun inceput strategia, insa incercam sa-ti sugerez daca nu cumva este prea tarziu, atunci cand afli componenta comisiei, sa mai poti sa alegi de ce opinie sa tii cont... Adica, daca aflii din timp e absolut ok, daca nu...ramai la presupuneri, din pacate. Alt aspect era faptul ca respectiva comisie poate avea si opinii diferite, nu crezi? Ideea cu "stop divagare cod" si eu o imbratisez, fiindca in mod sigur nu o sa avem timp de filozofii...:) Referitor la cerintele corectorilor te astept, daca ai timp, cu mesaj privat:)
@diana ava
1.Poti sa fii mai explicita referitor la a ne "maltrata singuri"? Am citit despre cei de anul trecut pe linkul trimis de Alex, insa crede-ma ca nu pricep ce anume ai sesizat tu ca i-ar fi cuprins, cu exceptia emotiilor?
2.Sunt de acord cu tine ca avem nevoie de calm, liniste, optimism,etc, insa si de sprijin reciproc, iar ceea ce spunea dorians ar putea fi, daca se poate aplica, o sugestie foarte buna
3.Diana, esti o pacifista si apreciez mult acest lucru, dar nu interpreta gresit diferentele de opinie, pentru ca din acestea se naste de fapt evolutia. Pentru a fi sigur ca o idee este buna ceri feedback, nu incurajari. Cu cat sunt mai multe pareri si solutii diverse, tu consideri ca e deja "razboi" fiindca iti "atata spiritul", eu insa cred ca abia atunci iti faci o imagine de ansamblu si te apropii de adevar. In fine, ceea ce nu-ti convine ai putea sa ignori.
Succes tuturor!!!