avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
cred ca 3 zile pt oral sunt suficiente, mai ales ca sunt facute subiectele....totusi treb citite bine ca nu se stie ce fel de oameni mai examineaza... asa ca fruntea sus si dam inainte:console:
voi inca mai mergeti la lucru... sau doar invatati, invatati, invatati... 24 din 24???
amour a scris:

3 zile?? nu e cam mult pt oral? eu am stabilit 2 dar la cum merge repetatul la celelalte materii cu siguranta oralul nu va primi mai mult de o zi din partea mea :(

Ai dreptate amour, la fel patesc si eu... Chiar ma gandeam, ca in stilul asta, pentru oral o sa ajung sa citesc in dimineata aia, prin metrou:)) La recapitularea asta, in afara ca ti se pare ca nici n-ai mai citit notiunile alea, timpul necesar pare sa fie de 2X mai mult decat programezi... Si mai e si marele "vid".... plus sentimentul ca " ingrasi porcul in ajun"...
Eu am ajuns la faza in care mi-e totuna, daca-mi zici numele unui subiect nici nu mai stiu daca e de penal sau de civil, am sentimentul ca tot ce citesc acum trece cumva pe langa mine, ca mintea a pus lacatul pe usa, ca tot ce-am invatat s-a amestecat intr-o incalceala fara sens si ma surprind in gand visand cai verzi. Nu mai am nici puterea, nici cheful sa ma readuc in prezent, sa ma mai motivez pt ultimii pasi. Am obosit, a fost prea mult si vreau sa se termine odata.
Sper sa aveti cu toti noroc sa reusiti!!!!
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
si lucru ...si invatat...! nu prea merge!
cum o fi anul acesta? oare vor fi foarte stricti? se va putea "ciripi"?
oanapopa a scris:

si lucru ...si invatat...! nu prea merge!
cum o fi anul acesta? oare vor fi foarte stricti? se va putea "ciripi"?

unde dai examen? in ce localitate? in brasov cu siguranta nu se va putea...(sau cel putin asa a fost anii trecuti)

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)