amour a scris:
3 zile?? nu e cam mult pt oral? eu am stabilit 2 dar la cum merge repetatul la celelalte materii cu siguranta oralul nu va primi mai mult de o zi din partea mea :(
Ai dreptate amour, la fel patesc si eu... Chiar ma gandeam, ca in stilul asta, pentru oral o sa ajung sa citesc in dimineata aia, prin metrou:)) La recapitularea asta, in afara ca ti se pare ca nici n-ai mai citit notiunile alea, timpul necesar pare sa fie de 2X mai mult decat programezi... Si mai e si marele "vid".... plus sentimentul ca " ingrasi porcul in ajun"...
Eu am ajuns la faza in care mi-e totuna, daca-mi zici numele unui subiect nici nu mai stiu daca e de penal sau de civil, am sentimentul ca tot ce citesc acum trece cumva pe langa mine, ca mintea a pus lacatul pe usa, ca tot ce-am invatat s-a amestecat intr-o incalceala fara sens si ma surprind in gand visand cai verzi. Nu mai am nici puterea, nici cheful sa ma readuc in prezent, sa ma mai motivez pt ultimii pasi. Am obosit, a fost prea mult si vreau sa se termine odata.
Sper sa aveti cu toti noroc sa reusiti!!!!