avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
dar ce, exista vreo modificare fata de ce e pe net ?:O
Rog , din sulfet, daca are cineva sintezele actualizate.....sa ma ajute si pe mine,sa mi le trimita la adresa rodica_horodnic@yahoo.com
Multumesc anticipat si spor la invatat
dorians a scris:

Merci Elis=D>
citind in fuga (ca tre` sa mai dau un ochi peste subiecte) cred ca asta s-a intamplat la divortul ala... S-a lungit bratu` puterii judecatoresti
Termenul de 1 an s-a scos
iar la cel de 2 luni nu mai exista nicio referire.

Măi oameni buni, citiţi cu atenţie art. 38 alin. 2 lit. a, care este în vigoare, este vorba de 1 an de căsnicie până la introducerea cererii de divorţ.
Din acel moment curge termenul de 2 luni la care face referire C. proc. civ., altfel, instanţa va respinge cererea ca prematur introdusă!!!!!!
No name a scris:

dorians a scris:

Merci Elis=D>
citind in fuga (ca tre` sa mai dau un ochi peste subiecte) cred ca asta s-a intamplat la divortul ala... S-a lungit bratu` puterii judecatoresti
Termenul de 1 an s-a scos
iar la cel de 2 luni nu mai exista nicio referire.

Măi oameni buni, citiţi cu atenţie art. 38 alin. 2 lit. a, care este în vigoare, este vorba de 1 an de căsnicie până la introducerea cererii de divorţ.
Din acel moment curge termenul de 2 luni la care face referire C. proc. civ., altfel, instanţa va respinge cererea ca prematur introdusă!!!!!!

Eu am citit dar CITESTE SI TU!!!!!!
Am scris mai inainte parerea mea. E o aberatie ceea ce a facut judecatorul dar ma gandeam (cautam o motivatie asa pentru mine) ca a aplicat -inaite de a intra in vigoare ( cu depasirea atributiilor puterii judecatoresti)- prevederile proiectului de cod Si cum nu m-am uitat prin proiect am cerut o parere.:)
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2008
dorians, utilizator
=D> Bravo domnule judecator, le-ai taiat agonia. Daca oamenii vroiau sa divorteze, de ce sa-i mai tina pe jar..... asta e un motiv de bucurie nu de "suparare".:P

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)