avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
multumesc mult ptr incurajari no name!sa dea dumnezeu sa ne vedem cu totii la def.......bafta multa si tie!!!
curiozitate:
cei care cer acum (cu o saptamana inainte de examen) sintezele pe net , o fac pentru ca abea se apuca sau doar sa recapituleze ori pentru ca nu au gasit in cartile lor anumite subiecte dezbatute?
Sunt tare curioasa pentru ca eu abea ma chinuiesc cu greu sa recapitulez si nu stiu daca voi avea timp sa trec peste toata materia.
plus ca de proba orala nici nu m-am apucat macar. dar am speranta ca nu va fi asa de dificila si imi va ajunge 2-3 zile fix inainte
iulia.mo a scris:

curiozitate:
cei care cer acum (cu o saptamana inainte de examen) sintezele pe net , o fac pentru ca abea se apuca sau doar sa recapituleze ori pentru ca nu au gasit in cartile lor anumite subiecte dezbatute?
Sunt tare curioasa pentru ca eu abea ma chinuiesc cu greu sa recapitulez si nu stiu daca voi avea timp sa trec peste toata materia.
plus ca de proba orala nici nu m-am apucat macar. dar am speranta ca nu va fi asa de dificila si imi va ajunge 2-3 zile fix inainte

Raţiunile sunt multe şi mărunte ale celor care cer acum sintezele.
Este posibil orice.
Opinia mea modestă: fiind în format electronic se pot adapta uşor ptr. copiuţe.
SUCCES!!!!
iulia:si eu am aceeasi curiozitate....nici la mine nu merge prea bine repetatul....si....nici eu nu aloc mai mult de 3 zile ptr oral ca nu mai este timp.....
3 zile?? nu e cam mult pt oral? eu am stabilit 2 dar la cum merge repetatul la celelalte materii cu siguranta oralul nu va primi mai mult de o zi din partea mea :(

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)