avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
imi dau silinta,invat, ma stresez, renunt la somn, la orice, dar vreau si eu "pe banda"vreau si eu pe banda:((
prin venele mele de abia daca mai gasesti niste sange din cauza cafelei si a energizantelor. Abia astept sa scap sa pot pune capu` pe perna linistit...:O asa arat de diminata pana a doua zi diimineata
:D
dorians a scris:

Hmmm nu stiu daca e chiar asa cu subiectele publicate. Este adevarat "ca srie pe undeva" de subiectele unice pe tara INSA... daca tin minte bine anul trecut la Buc s-au dat si subiecte la prima vedere- dar din aceeasi tematica.

Si referitor la exigenta corectatului :)):)):)) Pana anul asta in Buc se intra "pe banda" . Aruncati un ochi pe site-urile barourilor din tara. Mai mult de 20 - 30 din 70-100 de inscrisi NU INTRA!!! La Buc intrau 600 din 900. La asta cred ca se refera schimbare. Bucurestiul era unul dintre putinele "refugii". Am prieteni care au picat de 2-3 ori in tara si au luat din prima (cu nota frumoasa) la Buc.
Dar Fruntiea sus si BAFTA!!!

Se poate mai concret decat "s-au dat si subiecte la prima vedere"?
Adica poti sa spui cum sunau acele subiecte si daca au fost la scris sau la oral?

La art. 34 din statut scrie ca subiectele la probele scrise se trag la sorti "exclusiv dintre subiectele unice stabilite cf. art. 33 (3)", in cazul in care vorbeai de oral...e adevarat ca nu sunt precizari cu privire la acestea...si se prea poate sa fie la prima vedere.

Merci.
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2008
cris2008, utilizator
@Cris2008&Maria-Monica

Sorry, am fost putin plecata, altfel participam si eu la discutie.. O alta varianta ar fi, desi subiectele sunt clare si bine stabilite, sa nu se dea ca pana acum - 2-3 tip comentariu , ci mai multe intrebari din mult mai multe subiecte. Poate la asta s-a referit cand a spus 'intrebari dificile" si nu "subiecte dificile"

Nu sunt din Bucresti si nu stiu exact. Dar scria cine pe forum subiectele care s-au dat anul trecut si nu prea "bateau" cu cele afisate. Cu parere de rau nu stiu daca la examenul oral s-au scris. La noi toate sunt scris exceptand organizarea profesiei si Legea

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)