avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Ca tot vorbiti despre subiecte, stiti ce s-a dat in 2006? Sunt totusi 10 subiecte care nu cred ca au sa mai pice.
dana2space a scris:

@dorians

Faci o micuta confuzie... subiectele au fost cele prezentate, exact cele care sunt si pt anul acesta, insa... au fost niste partiale date in cadrul ACESTOR subiecte; cum ar fi: "incetarea contractului de locatiune" sau "nulitatea actelor de procedura". E drept ca in lista de subiecte nu se regasesc in aceasta formulare. Asta daca vorbesti de Bucuresti, fiindca in tara chiar n-am idee cum stau lucrurile si nu vreau sa facem confuzii.:rolleyes:

E posibil sa gresesc...
Nu mai tin minte care erau subiecte. Stiu insa ca nu erau cele (sau nu erau formulate in acelasi mod ca cele) publicate pe site. Si de la asta mi-a intrat un morcov cu tot cu iepuri, pajiste si vizuini....
@cris2008

Cris, "puschea pe limba" vizavi de exigenta lor... Ai spus corect sa stim noi bine materia, dar si ei sa fie corecti spre ingaduitori. Vizavi de exigenta ai vazut cum au corectat la def? In linkul dat de Alex...

@maria

Ai dreptate, insa facem si noi o ala-bala bla-bla, doar ca sa ne mai relaxam si sa ne incurajam reciproc.
Chiar daca nu reusim sa ne ridicam moralul, macar compatimim reciproc..spre acelasi target.

cris2008 a scris:

In varianta danei mi se pare mai bine, decat subiecte de sinteza mari ...mai bine mai mici si eventual mai multe...

@ dorians
In ceea ce priveste faptul ca cineva a scris pe forum subiectele de anul trecut de la buc. si nu bateau cu lista...e posibil sa nu fi fost retinute de persoana exact cum au fost...daca stii sigur ca au fost subiecte pe langa lista ....e altceva...prin urmare daca aprecierea ti-a apartinut si nu e confirmata ...precizeaza te rog....ca bagi lumea in fibrilatii :giggle:

Cu scuzele de rigoare nu asta a fost intentia. Chiar nu stiu subiectele care s-au dat...
dana, daca va marturisesc o speranta infantila, ridicola dar.......licarind in sufletulmeu obosit si speriat, promiteti sa nu radeti??
deci, credeti ca or sa fie blanzi gandindu-se ca vin sarbatorile, vine mosuuuuuu........:">

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)