avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
maria-monica a scris:

INM, promiti?:(

Vorbim după examen!!!:stunned:
aaaa, asa nu ma mai joc...
cand imi dati sperante cand ma izbiti de cruda realitate....copii, realizati cat de putin mai avem??????:((:((:((
@cris
:worthy: Promit ca peste 10 ani, ba pardon cu modificare 12+2 stagiatura te aleg Decan. Pe onoarea mea!

@inm
multumim ca ai postat subiectele 2007
nu prea inteleg logica cu exu mai usor, desi imi doresc... Daca va fi asa cautata profesia( de acord) si concurenta mai mare (de acord) de ce ar fi mai facil in acest an?

@maria
Daaaaaa, mai ales ca la asa cutremur in sist financiar, de unde mai gasesti un sponsor care sa te si roage frumos...
Maria!
Fii optimistă!!
Am trecut prin zeci de examene., inclusiv anul acesta la INM, unde nu am luat.
Nu este .....dumnealui...., atât de negru.
O să vezi tu.
Uite, ptr. moral, ptr. tine, dar şi ptr. toţi ceilalţi: eu de mâine până joi voi repeta cât de lejer, toată materia, câte o disciplină pe zi, iar de vineri până luni seara, pe 01 dec., oralul.
Încercaţi să nu vă stresaţi singuri.
O SÃ FIE BINE.
INM

"o sa fie bine", dar nu promiti, ai zis ca dupa examen, mai vorbim...
pai asa, stiam si eu ca "poate o sa fie bine sau poate o sa fie rau".......
ma rog......sa nu ne mai stresam.......

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)