avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
maria-monica a scris:

cris, mi se pare mie sau esti exista o doza mica de sarcasm in vocea ta??adica, vrei sa insinuezi ca nu avem dreptate???ca cererile noastre nu sunt, daca nu indreptatite, macar scuzabile???X-(

sarcasm??? departe de mine acest gand....sincer....dupa capul meu nu ar trebui sa existe exam de admitere...doar def...
ziceam ce as face eu avand in vedere suferintele poporului....doritor de avocatura....fara suparare :innocent:
cris, cand ma gandesc ca aveam de gand sa te aleg decan, impreuna cu dana.....
dar in lumina ultimelor tale comentarii, observ ca ne iei peste picior:((
dana2space a scris:

@cris
:worthy: Promit ca peste 10 ani, ba pardon cu modificare 12+2 stagiatura te aleg Decan. Pe onoarea mea

S-a marcat, te-am trecut in carnetel...
@maria

Te inseli maria, cris este o fiinta absolut deosebita si are un umor la fel de fin si de ironic, ca si al tau
Voi amandoua va amuzati de ceea ce scriati, insa interpretarea celeilalte o faceati fara doza necesara de UMOR
Asa e cand suntem obosite, multe lucruri ni se par... Sunteti super amandoua!!!
dana2space a scris:

@cris
:worthy: Promit ca peste 10 ani, ba pardon cu modificare 12+2 stagiatura te aleg Decan. Pe onoarea mea!

@inm
multumim ca ai postat subiectele 2007
nu prea inteleg logica cu exu mai usor, desi imi doresc... Daca va fi asa cautata profesia( de acord) si concurenta mai mare (de acord) de ce ar fi mai facil in acest an?

@maria
Daaaaaa, mai ales ca la asa cutremur in sist financiar, de unde mai gasesti un sponsor care sa te si roage frumos...

Nu pot să postez pe forum, dar veţi vedea cât de curând.
De ex., în perioada în care noi dăm examen, se desfăşoară şi examenul de primire în profesia de notar.
Mai ţineţi minte ce nebuie era cu examenul de notar?
Ei bine, nu mai este nici la ei chiar aşa, se poate accede mai uşor şi în această profesie.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)