avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
maria-monica a scris:

nu cris, trebuie sa intelegi cat este de nociv sa jignesti electoratul
un electorat sincer, marinimos, candid....
nuuuuuuuu!!!
ajunge cu abuzurile!

dana, si tu si cris, si inm sunteti parteneri de dialogspumosi si inteligenti!

simt ca e de datoria mea sa-ti atrag atentia asupra peisajului electoral...observa-l bine si decide-te ce vrei...
un catindat aspru da'...sever sau....:magic:

eu am inca sperante ....
Sa vezi cand il dau in judecata...prima zi de infatisare, probe,ahaha nu mai zic ultimul cuvant al inculpatului... Daca ma enervez iau masuri de siguranta.. si-l mananc:slap:
Olalala deja ti-ai intrat in rol??? De acu'? Pai nu dai si tu ca la inceput de alegeri o bricheta, un peste, niscai euroi ceva..
Dai direct in noi cu aspreala...vezi ca viu cu vot de blamX-(
sa fie aspru dar nu cu noi, exigent dar cu masura, sa aprecieze chinul si oboseala noastra........si daca sare si cu un mititel.......sfaraind precum creierul meu, atunci, eu zic, "sus cu el"

imi cer scuze, am luat-o razna, pe aratura si intr-o ureche......mea culpa
Sa fie aspru doar....in somn. Si sa ne construiasca banda rulanta, ca vrem si noi sa ne dam....

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)