avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
@ cris
Eram sigura :rofl::rofl::rofl:
am vrut sa te intrebai daca ma cauti prin DEX sau ceva, da' ma gandii sa nu te superi pe mine... si am renuntat
Una secondo si iti spui unde, da' nu sunt sigura ca era exacta perioada, ca eu mai incurc cu presedintele UNBR. Ai vazut matale, sunt sigura, ca organele Baroului si ale UNBR sunt cam in oglinda, cu mici exceptii
maria-monica a scris:

me neither!!! deci nu 8????

da, Maria, 8 plus stagiatura, ca pana atunci nu esti avocat "in regula" doar imitatie...

@cris
merci de consolare. Aloooooooo, forumisti care dati pe 3 oralul, prezentati ONOR
iote-l
: art 74 Statut
"Decanul baroului este ales de adunarea generala a baroului dintre avocatii definitivi cu o vechime neintrerupta in profesie de cel putin 8 ani. El trebuie sa fie membru al baroului de cel putin 5 ani. "

Dl actual Decan este in Barou din 97 sau 99 nu mai retin exact, deci destul de "proaspat". In lumina celor mantionate am decis sa va alegem pe dvs, cam prin 2018, de-om mai trai ...
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
dana2space a scris:

@ cris
Eram sigura :rofl::rofl::rofl:
am vrut sa te intrebai daca ma cauti prin DEX sau ceva, da' ma gandii sa nu te superi pe mine... si am renuntat
Una secondo si iti spui unde, da' nu sunt sigura ca era exacta perioada, ca eu mai incurc cu presedintele UNBR. Ai vazut matale, sunt sigura, ca organele Baroului si ale UNBR sunt cam in oglinda, cu mici exceptii

Aha, deci bagi soparle...sa vezi daca dorm in bocanci hai?
La presedinte inca nu ajunsei, va anunt daca am nevoie de voturile voastre si acolo :worthy:
cris, credeam ca ai inteles sa nu te mai bazezi pe voturile noastre,,,,,,pai nu tu bricheta, nu tu sapca, nu tu nimic!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)