Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
la mine e tocanita de legume:)) si as concluziona cu o replica, putin modificata, dintr-un cunoscut basm romanesc: " razi tu harap-alb, da' purceaua-i moarta in cotet".........
Asa, sa ne revenim putin...ca am ras pre mult....si sper sa nu o dau cu oistea in gard, vazui pe site la unbr un proiect de modif a L51 in care zice....atentie natiune...art. 50 pe acolo, decanu sa ramana cu vechime de 8 ani ai lui si sa aiba mandat de 2 ani....cu posibilitate de realegere sau reculegere....
asta o sa fie sau a fost sau ce e cu ea???...ca nu sunt datate, nu te poti orienta, esti ca in jungla...
in fine, astea nu conteaza acum, ceea ce conteaza ....este... noi dupa ce votam, adica la ce data cautam in docomente? ne cerceteaza si la intentiile lor de viitor?
uita-te ca ti-am raspuns pe pagina anterioara. Nu are nici o valoare momentan, decat dupa si daca vor modifica legea in PARLAMENT.
Zi-ne cand mai pleci asa departe, ca ne culcam si noi ca oamenii si ne zici...maine. Daca termini de citit, bineinteles:)
Nu, lady, of course, numai la cele actuale. In speta, cele care modifica statutul. Daca vrei, ca si cunostinte generale, potential adevarate, poti sa o inveti si pe aia. Apoi intrebam la examen: -de care va servesc? actuale, pe mama lu' Stefan cel Mare sau cum o sa va fie legea in 2012?