avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
maria-monica a scris:

feteleeeeee!!!!!!!!
maine o sa primim apostrfari ca nu am utilizat mesajele private.......
ca am acaparat discutia, dar nu discuta nimeni, asa ca nu-i bai.
mi-a facut o deosebita placere sa vb cu voi, sper sa ne si cunoastem!

lasa sa se mai distreze si altii....sa nu fim egoiste...:hugall:
si mie mi-a facut o deosebita placere sa disput cu voi doamnelor...:bow:
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2008
cris2008, utilizator
@ Maria

Da, am cam monopolizat locu', dar intre timp verificam si daca sunt moderatori/admini. Daca nu ne-a zis nimeni nimicut, cred ca s-au amuzat si ei...Acu' s-au dus la culcare ca se poarta discutii pasnice si nu au de ce sa intervina. Ha,ha, o zi fara off topic

@Cris
Mie frica de raspuns ca si io sar din topic. Da' cred ca au gandit asa: 2 ani unul de-al nostru, 2 ani unul de-al lor s.a.m.d. Si asa traiesc fericiti pana la adinci batranete (vorba povestii lui Maria) intr-un mariaj de convenienta, casele de avocatura si avocatii independenti. Daca nu mai intru maine pe aicea sa stiti ca m-au interzis!
treci in dizidenta deci.......maine, poimaine ii faci concurenta, la alegeri, lui cris, si bati cu pumnul in masa, ca te-ai luptat cu dictatura si oprelistile aparute in calea legii,lege si dreptate pe care tu le-ai aparat cu pretul (aici nu ma bag, te las pe tine sa adaugi)!
daca nu mai intru maine, inseamna ca m-am culcat langa purceaua lui Harap-Alb, si nu imi e prea bine!
dana2space a scris:

@ Maria

Da, am cam monopolizat locu', dar intre timp verificam si daca sunt moderatori/admini. Daca nu ne-a zis nimeni nimicut, cred ca s-au amuzat si ei...Acu' s-au dus la culcare ca se poarta discutii pasnice si nu au de ce sa intervina. Ha,ha, o zi fara off topic

@Cris
Mie frica de raspuns ca si io sar din topic. Da' cred ca au gandit asa: 2 ani unul de-al nostru, 2 ani unul de-al lor s.a.m.d. Si asa traiesc fericiti pana la adinci batranete (vorba povestii lui Maria) intr-un mariaj de convenienta, casele de avocatura si avocatii independenti. Daca nu mai intru maine pe aicea sa stiti ca m-au interzis!

aha, vazusi....si te mai luasi de mine....bravos!
ok, va urez spor, sper ca v-a prins bine pauza de joaca...

si daca iti pun un tutore sau curator ceva anunta-ne din vreme sa luam masuri de siguranta ...:rofl:
Poate educative...ca nu-s asa de scofalcita :rofl:

Nu trec bre in dizidenta, ca io astept sa fiu shogun, adeca.... poate mai la batranete, cand ma vrea poporu'
Ah, da Maria, esti in spiritul Craciunului, astepti sa vina magii sa-ti implineasca dorintele, da' lasa purceaua si treci in staul...ca acolo se face minunea:D

Somn usor, dragelor, maine sa aveti un suflet usor si mult spor!!!!:)
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)