avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
stai linistita, dana, nu-i spun! oricum inca mai "rumeg" chestiunea lansata de voi, riguros, riguros.....
sunteti super amandoua!
dana2space a scris:

Ma scuzati d-na Decan... eu stiam ceva, da' mai uitasem, ca doar nu eu am invatat azi la organizare... Hotararea 8 modifica art 50 din Lg 51 si zice asa:" Decanul se alege dintre avocatii cu o vechime de minim 12 ani in profesie, in acelasi barou". Ete, acusica vezi de unde mi se zgariase mie 12?

Intrebarea cum poti sa ai 5 ani in Barou si 8 ani vechime fara sa fii definitiv imi venise si mie pe buze:) E din lista cu...margaritare!

Danke foarte tare, cautasem si io faza cu 12 ca te crezusem, din pacate nu gasisem nimic....deci ai dreptate cu 12 ani, dar.....daca vezi ....zice dintre avocati.....nu sufla o vorba de definitivi....adeca....e aberant sa mai fi stagiar dupa 8 ani ....dar dupa 12....deci....io raman la a mea ca stagiu e vechime in profesie...si tzifra e batuta in cuie....adeca nu mai aduni stagiu....

acu...alta ca nu stiu....se publica in MO hot. 8/2008?
ca de nu ar fi ....nu s-ar povesti....

si sssssss nu am auzit nimic :hugall:
Si tu Maria... super la superlativ. Din tachinari si tatonari ne mai clarificam si cate o problema de examen...
Pacat ca nu mai avem timp de ajuns sa le dezbatem pe toate. Va inchipuiti ce ar fi insemnat sa invatam impreuna? La cat ne place sa dezbatem si sa-mpartim firu' in saispe, invatam numai de drag, plus ca nu ramanea nimic nerezolvat. Ca invatam pe pedepse. #-o

Hai ca raspund tot acilea, sa nu stric hartia..
1. Nu zice definitivi fiindca intre timp si-au dat seama ca e "perla" Ramane problema cu ce inseamna 12 ani vechime in profesie.... Poate ca ai dreptate, poate ca nu...:)
2.M-ai prins ca am licitat la risc... da esti nitel dezorientata...asa ca facem egal. Deci: hotararea 8 nu modifica Legea fiindca nici un organ al UNBR nu se poate substitui Parlamentului. De altfel, hotararea in culpa, reprezinta doar propuneri facute in acest sens, cum de altfel scrie si in titulatura... Deci...nu s-ar povesti, da' te-am batut si eu un pic, ca nici tu nu ai fost decisa.:)
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
dana2space a scris:

Si tu Maria... super la superlativ. Din tachinari si tatonari ne mai clarificam si cate o problema de examen...
Pacat ca nu mai avem timp de ajuns sa le dezbatem pe toate. Va inchipuiti ce ar fi insemnat sa invatam impreuna? La cat ne place sa dezbatem si sa-mpartim firu' in saispe, invatam numai de drag, plus ca nu ramanea nimic nerezolvat. Ca invatam pe pedepse. #-o

M-ai omorat !!!!
Cred ca deja ai cateva pedepse in cap ....sa ni le aplici....:rofl:
ar fi fost frumos, intr-adevar!
dar nu mai conteaza cum ci rezultatul procesului de invatare!
sper sa fie bine!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)