avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
@danapopa
Cam aveai dreptate atunci ..eram tare stresata. Poti sa intri si tu in gasca noastra, da' nu mai folosi te rog K-ul ala, ca mi se pune de-a-ndoaselea pe creier :)
Sa lasam ce-a fost atunci, nu merita sa ne-nvrajbim...
Ti-am remarcat si aseara piscatura, da' daca nu te-am bagat in seama, io'te acusi putem fi chiar prietene..:)

@maria & cris2008 si oricine mai doreste...ca e gratis:)
Din serialul: "Zi-le domnu' Geo" episodul 1(pt TOATA ziua de azi) esteeeeeeeeeeee:
- drept succesoral, toate subiectele fara nici o exceptie(!)
-autor preferat Francisc Deak: in lipsa - orice aveti la indemana
-argumente: daca anul trecut s-au dat contracte, prescriptie si obligatii, se pa' posible anu' acesta sa ne confruntam cu mosteniri, drepturi reale si pe la actul juridic (ceva efecte, conditii)

Azi dimineata m-am sculat cu un gand... Daca v-as fi facut aseara o caricatura fiecareia, pe Cris o faceam o lupa cu maini si picioare, dar cu lentile Zeiss sau japoneze calitate ultra; pe Maria - un trandafir frumos, elegant si finut, dar cu tepii mari si in crestere rapida, iar pe mine:">.....i don't know.... cred c-o "abureala" mistica....:sticktongue:

@DeaC
La procedura nu poci sa-ti raspuns ca is bagata in civil si nu merge creieru-n mai multe sensuri, dar referitor la desfasurarea examenului.... ti se dau ambele lucrari (foi) , dupa care tratezi tu cum vrei si in ce ordine vrei subiectele din ambele materii. Teoretic doar, fiecare materie are alocata o perioada de 2 ore, practic poti tratata si cate un subiect din fiecare, alternativ. Repet, absolut in ordinea pe care o doresti si iti e la indemana... Apropo, uneori, daca e necesar, poti sa lasi spatii intre subiecte pt completari ulterioare... Timpul alocat fiecarui subiect numai TU singur il decizi! Spor!
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
fratilor.........voi mai stiti ceva din ce ati repetat???pe mine ma omoara procedurile.nu mai stiu nimic din ele!!!am impresia ca treb s-o iau de la capat cu recapitularea...
PTR BRASOVENI:MAI DATI SI VOI UN SEMN DE VIATA!!!
DianaPur a scris:

PTR BRASOVENI:MAI DATI SI VOI UN SEMN DE VIATA!!!

Defineste "viata" Nu cred ca mai cunosc sensul acestui cuvand. :(
buna ziuaaaaa!

fetele mele, va pup si va doresc o zi productiva!
dana, ce frumos ai spus despre mine!!!!
din pacate, sunt o muscata oparita, cu frunzele la pamant, si cu florile scuturandu-se de frica.....azi noapte am visat ca dadusem examenul si nu luasem........
:((
dar, ai dreptate intr-o privinta, am, totusi, tepi!!!!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)