@danapopa
Cam aveai dreptate atunci ..eram tare stresata. Poti sa intri si tu in gasca noastra, da' nu mai folosi te rog K-ul ala, ca mi se pune de-a-ndoaselea pe creier :)
Sa lasam ce-a fost atunci, nu merita sa ne-nvrajbim...
Ti-am remarcat si aseara piscatura, da' daca nu te-am bagat in seama, io'te acusi putem fi chiar prietene..:)
@maria & cris2008 si oricine mai doreste...ca e gratis:)
Din serialul: "Zi-le domnu' Geo" episodul 1(pt TOATA ziua de azi) esteeeeeeeeeeee:
- drept succesoral, toate subiectele fara nici o exceptie(!)
-autor preferat Francisc Deak: in lipsa - orice aveti la indemana
-argumente: daca anul trecut s-au dat contracte, prescriptie si obligatii, se pa' posible anu' acesta sa ne confruntam cu mosteniri, drepturi reale si pe la actul juridic (ceva efecte, conditii)
Azi dimineata m-am sculat cu un gand... Daca v-as fi facut aseara o caricatura fiecareia, pe Cris o faceam o lupa cu maini si picioare, dar cu lentile Zeiss sau japoneze calitate ultra; pe Maria - un trandafir frumos, elegant si finut, dar cu tepii mari si in crestere rapida, iar pe mine:">.....i don't know.... cred c-o "abureala" mistica....:sticktongue:
@DeaC
La procedura nu poci sa-ti raspuns ca is bagata in civil si nu merge creieru-n mai multe sensuri, dar referitor la desfasurarea examenului.... ti se dau ambele lucrari (foi) , dupa care tratezi tu cum vrei si in ce ordine vrei subiectele din ambele materii. Teoretic doar, fiecare materie are alocata o perioada de 2 ore, practic poti tratata si cate un subiect din fiecare, alternativ. Repet, absolut in ordinea pe care o doresti si iti e la indemana... Apropo, uneori, daca e necesar, poti sa lasi spatii intre subiecte pt completari ulterioare... Timpul alocat fiecarui subiect numai TU singur il decizi! Spor!
buna ziuaaaaa!
fetele mele, va pup si va doresc o zi productiva!
dana, ce frumos ai spus despre mine!!!!
din pacate, sunt o muscata oparita, cu frunzele la pamant, si cu florile scuturandu-se de frica.....azi noapte am visat ca dadusem examenul si nu luasem........
:((
dar, ai dreptate intr-o privinta, am, totusi, tepi!!!!