dana2space a scris:
@DeaC
La procedura nu poci sa-ti raspuns ca is bagata in civil si nu merge creieru-n mai multe sensuri, dar referitor la desfasurarea examenului.... ti se dau ambele lucrari (foi) , dupa care tratezi tu cum vrei si in ce ordine vrei subiectele din ambele materii. Teoretic doar, fiecare materie are alocata o perioada de 2 ore, practic poti tratata si cate un subiect din fiecare, alternativ. Repet, absolut in ordinea pe care o doresti si iti e la indemana... Apropo, uneori, daca e necesar, poti sa lasi spatii intre subiecte pt completari ulterioare... Timpul alocat fiecarui subiect numai TU singur il decizi! Spor!
Multumesc pentru informatii.
Reiau o intrebare adresata tarziu in noapte, poate stie cineva:
La bibliografie la dr. pr.civ sunt indicate citarea si comunicarea actelor de procedura. Intre subiecte eu nu regasesc asa ceva. Voi ce ziceti?
Mi se pare ca la fel a fost si anul trecut. S-a dat nulitatea actelor de procedura cand era indicata doar la bibliografie, nu si la subiecte.
Spor tuturor! Si fruntea sus! Fiti optimisti ca mai avem putin. Este usor de spus, dar mai greu de aplicat in practica. Insa optimismul este singura metoda sa ne pastram mintea lucida. Oricat vreau sa trec acest examen, nu vreau ca dupa asta sa ma internez la nebuni. Sa ma intreb si eu retoric cu privire la pretul halatului si unde e mai ieftin :P
Bafta!
Dea