Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Aţi văzut ştirea de pe prima pagină la Avocatnet?
Se pare că de la anul examenul de primire în profesie va fi unic la nivel naţional!
E unul din motivele ptr. care cr5ed că examenul acesta va fi mai lejer.
O să vedeţi voi.
Buna fetele, dupa ce m-am sarbatorit :slap:, am si eu o intrebare, ma primiti in gasca voastra? :"> , n-am mai intrat de sambata si imi pare tare rau ca n-am participat la mica voastra destindere. Apropo de vise, am visat ca eram ca examen si ne-a dat 4 exercitii la matematica. Cum eu sunt paralela cu aceasta materie , evident am picat examenul cu 2.45. O fi de bine o fi de rau?
Pt Dana2space si oana popa, si eu tot pe 3 dau oralul Bafta fetelor si vise frumoase :))
Aţi văzut ştirea de pe prima pagină la Avocatnet?
Se pare că de la anul examenul de primire în profesie va fi unic la nivel naţional!
E unul din motivele ptr. care cr5ed că examenul acesta va fi mai lejer.
O să vedeţi voi.
Sa te auda D-zeu si sa ai parte de sanatate, ma rog pt tine fii atent, iti dau acatist daca ai avut dreptate=D>
cecivlad, mie mi-a spus dana, ca, de obicei, e invers, deci e de bine. pe urma no name,m-a linistit spunandu-mi ca trebuie sa gandim pozitiv!
acuma, fereasca Dumnezeu sa nu aiba dreptate, pentru ca, pe de o parte, am fost bata la matematica,si pe alta parte, nici eu nu am visat bine azi-noapte!!!:((