avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Intram in sala unde suntem numiti, dar stam cum vrem si unde vrem (mai exact, unde apucam:D). Legat de emotii, mai lasa-le, da-ti banda pe INCET, ca se cere "prestanta" si "prestatie", adeca sa umplii foile cu muuuulte si marunte (ca la prajituri:stunned:) In nici un caz sa nu-i dai zor!!!
No name a scris:

Stimate Colege!
Vă Mulţumesc ptr. acatiste.
Cu siguranţă le veţi da, dar, după examen, să nu uitaţi un mp, ptr. a vă da numele şi prenumele, ca să ştiţi cui îi este adresat şi ce îmi doresc.
În primul rând, multă sănătate şi, nu uitaţi, ultimul examen va fi de Moş Nicolae, care ne va aduce, într-adevăr, multe bucurii. Apoi, să vedeţi Moş Crăciun ce încărcat o să vină, numa că fetele Moşului vor trebui să spună câte o poezie frumoasă. Vedeţi să nu le încurcaţi şi să spuneţi vreuna de pe la civil, penal sau procedură.
Baftă multă!:luck:

Mosule ce tanar esti...... vom spune poezii frumoase, fara civil si penal ca deja cred ca facem alergie...:P si asteptam numele si prenumele B-)
o intrebare!
avand in vedere iminentele si multiplele schimbari ale codurilor si ale legii 51/1995....care vor ravasi complet asezarea "greoaie" a lucrurilor, credeti ca "mosu"o sa ne dea subiecte fara legatura cu aceste modificari, pe pp "oricum se schimba"? sau, din contra, le va da tocmai pe acelea, "gandindu-se ca ne-am gandit".
no name....optimismul tau merita o supralicitare de acatiste=D>

am asa un feeling, cum ca domnii avocati care se perinda pe aici, rad in hohote pe seama noastra:(
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2008
maria-monica, utilizator
Alooooooooo, asteptam in "banda" noastra si Brasovul!!! Voi ori sunteti prea tocilari, ori ati ramas inzapeziti prin troiene:)
Dati-ne si noua o gura de "fresh air" din poiana voastra minunata...
DianaPur tu mai faceai fata, sper ca nu te-ai simtit stinghera printre noi? Ca doar suntem aceeasi "apa si pamant"
Succes daca invatati !!!
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
Intreba si altcineva mai devreme despre minunatele liste. Aveti idee cati candidati suntem la Bucuresti???

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)