avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
aishteruyo a scris:

am crunta senzatie ca al meu creieras este prea limitat chiar si pentru acest examen considerat de unii destul de lejer...#-o :sorry:

Etete na, sunt ei prea limitati pentru noi.... E si cladirea mica, au camerele "de chibrit", liftu' face mofturi....
Da, hai, ca suntem indulgenti, ii creditam de data asta...cu "incredere" speram...da' numai reciproca, daca ma intelegi :)
Mercic Maria pt link. In fine ..ori eu sunt cam "silly", ori eram deja si nu m-am prins pana acum... Cred ca imi trebuie translator, ca eu nu reusesc sa vad "miracolul", pe bune. ba dincontra, da' nu vreau sa dezvolt....
Pan' la urma ce inseamna "grad avansat de organizare a examenului", ca parca e limba de lemn...:((

Insa, m-am prins care e faza cu "materie greoaie" cris, ca si eu cand le mut din dormitor in bucatarie mi se par greoaie rau:)) Iar la aia cu "linia ponderata" era ca nici subiecte prea-prea, nici foarte-foarte. Ati inteles, nu? Adica daca gasiti unu greu lasati-l ca nu se da:) si nici alea prea usoare:rofl: Dupa tiparul cui judecam.... al omului de "mijloc":rofl::rofl:
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
Din cate stiu eu la scris intri si te asezi unde vrei, nu e in ordine alfabetica pe banci!

Sunt destul de noua pe forum, am si eu o rugaminte la oricare dintre voi! Am nevoie de sintezele actualizate va rog mult, ca eu le am pe cele vechi si evident sunt in criza de timp!
E-mail-ul meu este chocolatestarchip@yahoo.com

Va multumesc anticipat! Si Bafta la toata lumea, sa trecem cu bine de examen!
Sincer.... NICI EU.:)) nu imi pot explica de ce este asa grea limba romana, fratilor astia chiar nu stiu sa vb limba romana, imbarliga cuvintele si din doua vorbe clare fac o fraza din care numai ei inteleg ce vroiau sa zica. Dar.. probabil ca orice lege sau hotarare si asta trebuie sa fie interpretabila.
Stimate Colege!
Vă Mulţumesc ptr. acatiste.
Cu siguranţă le veţi da, dar, după examen, să nu uitaţi un mp, ptr. a vă da numele şi prenumele, ca să ştiţi cui îi este adresat şi ce îmi doresc.
În primul rând, multă sănătate şi, nu uitaţi, ultimul examen va fi de Moş Nicolae, care ne va aduce, într-adevăr, multe bucurii. Apoi, să vedeţi Moş Crăciun ce încărcat o să vină, numa că fetele Moşului vor trebui să spună câte o poezie frumoasă. Vedeţi să nu le încurcaţi şi să spuneţi vreuna de pe la civil, penal sau procedură.
Baftă multă!:luck:

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)