avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
sa stii ca ar fi o idee sa cumparam baroul....mai ales ca am inteles ca ar avea ceva probleme cu niste investitii, fonduri in general... =D>=D> insa cand ma gandesc ca pentru salata imi sunt trebuincioase si alte legume...;)
@ noname
te rog nu te supara, dar ai sarit limita de transparenta... nu vreau sa ne certam, te rog doar, pastreaza pe privat comentarii de genu' ala. Asta daca nu vrei ca in loc de acatiste sa te trezesti cu alte rele. Stii cum e legea:"bine/rau faci, bine/rau gasesti"
Please:(
dana2space a scris:

Insa, m-am prins care e faza cu "materie greoaie" cris, ca si eu cand le mut din dormitor in bucatarie mi se par greoaie rau:)) Iar la aia cu "linia ponderata" era ca nici subiecte prea-prea, nici foarte-foarte. Ati inteles, nu? Adica daca gasiti unu greu lasati-l ca nu se da:) si nici alea prea usoare:rofl: Dupa tiparul cui judecam.... al omului de "mijloc":rofl::rofl:

dupa omul prudent si diligent tre sa judecam....:stunned:
cris2008 a scris:

dana2space a scris:

Insa, m-am prins care e faza cu "materie greoaie" cris, ca si eu cand le mut din dormitor in bucatarie mi se par greoaie rau:)) Iar la aia cu "linia ponderata" era ca nici subiecte prea-prea, nici foarte-foarte. Ati inteles, nu? Adica daca gasiti unu greu lasati-l ca nu se da:) si nici alea prea usoare:rofl: Dupa tiparul cui judecam.... al omului de "mijloc":rofl::rofl:

Sa mor ca asta am vrut sa zic, da' m-am gandit vreo 3 minute, dupa care am renuntat...:) O varianta era sa scriu: stiti voi, cunostinta noastra de la civil....:))

dupa omul prudent si diligent tre sa judecam....:stunned:

Si cum eu la ora asta, am numai mostenitori si defuncti, nu-mi venea deloc diligentu' :rofl:
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
copii, hai..toata lumea la invatat! sa nu va mai prind pe aici! hai ca acu e 5 decembrie! mai luam o pauza, mai tarziu

dana, cris, incredibil, dar eram la contractul de arendare si exact asta aveam in cap " omu prudent si diligent"
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2008
maria-monica, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)