avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Fetelor, ce v-ati mai distrat astazi!Sunt invidioasa un pic, pentru ca #-o nu am mai intrat peste zi.:)
Si eu cred ca ii vom induiosa, chiar daca (de cand n-am mai scris asa:)) nu stim de 10....Doar vine Craciunul si meritam si noi o bucurie la cat ne-am ars creierasii:)... Mi se pare destul de ciudat ca nu s-au afisat listele.Chiar nu stie nimeni cati "catindati"s-au inscris? Toate cele bune va doresc!
dana popa dai pe 3 examenul? Cu mine? =D> habar n-avem cati suntem inscrisi , nu vezi ca astia nu au afisat nimic. Daca stau bine si ma gandesc daca as sti tot nu m-as calma asa ca......:((
@Cici
pe unde cititi voi aia cu proba si planificarea?

@cris
Probleme, mosule? Pe unde esti?
dana2space a scris:

@Cici
pe unde cititi voi aia cu proba si planificarea?

@cris
Probleme, mosule? Pe unde esti?

e zapada mare draga mosului....m-am oprit la numele...trandafirului...greu
voi cum stati cu recap?
@cris
Ei, iaca io sunt MAESTRU...de pompe funebre:D Am avut atatia predecedati, comorienti, codecedati si alti defuncti si la toti le-am dat cu "sa-l ierte Dzeu". Acu' am limba plici si funde:rofl: Mai vorbeau si colegele noastre de acatiste... mai ca-mi venea sa aprind si lumanari :rofl: prin casa. Da' fiindca n-aveam de-alea cu miros de tamaie, mi-am zis ca n-are rost sa ma mai agit. Ii ingrop pe toti si gata... Acu' sunt la testamente si imi vin idei:duh:

@danapopa
sar'na ca m-ai salvat de "K":)
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)