Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Elis!
Spune-mi şi mie, în calitatea de administrator şi/sau moderator, dacă am posibilitatea să şterg un mesaj pe care l-am publicat, şi dacă da, cum se procedează?
Am deschis un topic pe această temă, dar nu mi-a răspuns nimeni.
Oare de ce?
Administratorii şi/sau moderatorii nu trebuie să facă acest lucru?
Dacă nu, nu-i supărare, doar....altceva.
Stiu, eu ziceam ca ma pot concentra mai bine citindu-le pe ecran, in felul acesta fac o schimbare si imi provoc creierul obosit...
Daca nu va suparati, as avea si eu o intrebare din apel (procedura penala). Ce fel de hotarare pronunta instanta de apel atunci cand decide sa trimita cauza spre rejudecare primei instante? Ce tip de hotarare? De exemplu, instanta de recurs pronunta sentinta cand face casare cu retinere si decizie cand face casare cu trimitere. In apel cum se intampla???
Multumesc anticipat si va rog mult sa-mi raspundeti (ca mi-a mancat sufletul o colega extrem de vigilenta)
INM,
Aveti doar posibilitatea de a edita acel mesaj ... stergerea mesajelor se poate face de catre moderatorii sectiunii respective sau de catre administratori ...
Despre ce topic este vorba? ....
Nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii puse de dumneavoastra.