cris2008 a scris:
dana2space a scris:
Asa, ca fapt divers, am folosit vreo 12 pagini, din care 10 singure, in trio. Ca sa vezi ce poate sa faca rasul? Pai, bre, cate sinteze postau oamenii normali pe paginile astea? Aiaiai, meritam papara. Eu zic vreo 2 zile sa fluieram....
...poate ne aude cineva si ne da o medalie pentru un trio formidabil....la categoria umor pe marginea prapastiei sau cine nu mai poate.....se vede!
Doamnelor,
Bravo pentru ca ati reusit sa va desprindeti de nebunia asta pe care o traim cu totii. Se stie ca rasul face bine si la ten si la moral si la ce mai vreti voi.
Stimati colegi de suferinta,
:help: Nu vreau sa va stresez eu acum, dar:
1) Am impresia ca nu mai vad subiectele. La bibliografie la dr. pr.civ sunt indicate citarea si comunicarea actelor de procedura. Intre subiecte eu nu regasesc asa ceva. Voi ce ziceti?
Mi se pare ca la fel a fost si anul trecut. S-a dat nulitatea actelor de procedura cand era indicata doar la bibliografie, nu si la subiecte. #-o#-o
2) Avand in vedere ca avem cate 4 ore alocate probelor scrise, cum se va proceda. Se dau subiectele la ambele materii si le rezolvam noi cum vrem in cele 4 ore sau primim intai subiectele la o materie, apoi dupa 2 ore ni se ridica foile continand creatiile noastre intelectuale si se distribuie celelalte subiecte? :-/:hm:
De curiozitate intrebam ... :D
O noapte cat mai placuta si spor tuturor!
Dea