Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
:rolleyes: lasa flora si fauna in pace :rofl: (desi, fie vorba intre noi, unii simtim la fel:weg:)
Nu-ti face griji, sunt obligati sa dea din aceste subiecte, dar felul cum formuleaza intrebarea pe un anumit criteriu dintr-un subiect oarecare poate sa dea ceva batai de cap. Adica, stopeaza genul liric (aia care nu stiu sa spuna decat poezia cap-coada), insa devine periculos daca nu cunosti exact structura macar a fiecarui subiect. Adica daca zice "nulitatea..." sa stii la ce subiect face trimitere.
@valentina
nu stiu ce s-a dat in 2006, dar nimic nu iti garanteaza ca nu se vor mai da si anul acesta. E vorba doar de anul anterior, nu si de ultimii cinci ani... Tine cont doar de cele de anul trecut si asta cam cu jumatate de masura...
daaaaaaa, dar pana acum examenul era in noiembrie, anul asta mosul o sa impiedice de cartile, sintezele, codurile noastre,lasate peste tot in casa.......
si de sarbatori trebuie sa fim buni.........