Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
doar nu te gandesti ca or sa dea subiecte la prima vedere....scrie pe undeva ca se dau din cele stabilite si publicate....deci altele decat cele pe care le stim nu cred ca au cum sa dea...
foarte pertinent comentariul tau, cris2008! deci, daca intrebarile dificile sunt oricum cunoscute si neabracadabrante, dificultatea ar putea rezida doar in modalitatea de interpretare si corectare a raspunsurilor noastre....
sau nu??
Hmmm nu stiu daca e chiar asa cu subiectele publicate. Este adevarat "ca srie pe undeva" de subiectele unice pe tara INSA... daca tin minte bine anul trecut la Buc s-au dat si subiecte la prima vedere- dar din aceeasi tematica.
Si referitor la exigenta corectatului :)):)):)) Pana anul asta in Buc se intra "pe banda" . Aruncati un ochi pe site-urile barourilor din tara. Mai mult de 20 - 30 din 70-100 de inscrisi NU INTRA!!! La Buc intrau 600 din 900. La asta cred ca se refera schimbare. Bucurestiul era unul dintre putinele "refugii". Am prieteni care au picat de 2-3 ori in tara si au luat din prima (cu nota frumoasa) la Buc.
Dar Fruntiea sus si BAFTA!!!