Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
aaaa,meshcherule.......deci asa.....
pai atunci, sa ne prefacem ca nu de-am dat seama de nimic si sa ramanem la fatada noastra de bieti oameni tremurand infricosati
sa nu se prinda nimeni;)
Eu cred că nu trebuie să ne facem probleme prea mari. Bineînţeles că emoţii avem cu toţii, dar, aşa cum am mai spus, cred că optica diferă de la barou la barou.
Oricum, eu simt că anul acesta examenul va fi mai puţin exigent decât în alţi ani.
Îmi bazez afirmaţia pe următoarele considerente:
1. Vor intra în vigoare noile coduri, iar admiterea va fi mai grea, cel puţin din acest p.d.v..;
2. Profesia de avocat, cât de curând, o să vedeţi voi, va fi din ce în ce mai căutată; fără să dezvolt ideea, veţi vedea că vor fi surprize mari în anii viitori, inclusiv actuali magistraţi care vor alege avocatura.
Cam atât.
Multă Baftă!
eu daca as fi decan, dupa ce am ascultat pledoariile domniilor voastre...as zice sa aplicam principiul blandetii, ca doar e valabil peste tot, circumstantiat fireste,...nu doar la examinare, si cum vine criza mare....mai bagam si un bonus pe langa blandete...ce vreti voi...fetele mosului :innocent:
cris, mi se pare mie sau esti exista o doza mica de sarcasm in vocea ta??adica, vrei sa insinuezi ca nu avem dreptate???ca cererile noastre nu sunt, daca nu indreptatite, macar scuzabile???X-(