avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Din pacate nu ma pot abtine sa nu port un dialog. Dar e ultimulmesaj ca trebuie sa mai si repet pentru examen. Eu nu am atacat persoana nimanui, nu am promovat spaga sau alte cadouri. Din pacate e lumea in care traiesc desi nu imi face placere de foarte multe ori. Eu am tratat acest subiect din punctul de vedere al unor informatii pe care e ok sa le dai. Cum ar fi in avocatura daca nu ai avea colegi pe care sa ii suni si sa le ceri o parere. ma intreb... nu e problema mea daca unii oameni s-au simtit jigniti. Si in continuare va spun ca traim intr-o lume in care frauda e pe primele locuri. Poate cineva sa ma convinga ca nu e asa? Vorbele din pacate nu ma conving. Am crezut si eu candva ca lucrurile stau altfel. Eu sunt mai realista si de obicei imi evaluez sansele corect.

Cum era? Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....
Stimati colegi - luni nu vedeam ziua in care as fi trecut de jumatatea examenelor. Aveam senzatia ca niciodata n-o sa vina joia de dupa al treilea examen. A fost ce-a mai asteptata zi de joi - seara - din viata mea. Am un sentiment extraordinar de liniste ca finalmente am ajuns in "'ziua" de joi - seara , si daca am reusit sa ajung aici........... mult a fost - putin mai este, ..........incep deja sa vad luminita de la capatul tunelului.....
Dupa maine - mai ramane numai un '"hop"' si s-a termint perioada asta ....asa de lunga.....si de obositoare - ne-a stors de toate puterile noastre....La noi la Iasi deja au inceput sa faca glume avocatii supraveghetori cu noi - parca am fi de-ai casei....atmosfera s-a mai destins . Nu mai este ca in prima zi cand ne-au inregistrat la oral....Aveam senzatia ca dam examen la SRI...atata au putut sa ne ameninte , sa ne streseze ca ne inregistreaza - sa aiba proba daca facem contestatie la oral...ne-au timorat cu toata artileria care o aveau la dispozitie...Acum sunt mai altfel....dar sa nu credeti ca nu ne pun la colt daca cineva dintre noi ar putea aprecia "'apropierea lor"' ca "altceva"....Au si dreptate daca stai si privesti dintr-un anumit unghi....Oricum ne simtim mult altfel decat....in prima zi...
Si mai mult decat atat ....pt ca a inceput sa se vada sclipirea luminitei de la capatul tunelului...O vedeti , nu?
Ce scurta ni se va parea aceasta perioada care am trecut-o impreuna - cu bune - cu rele- acusi cand toate astea se vor ... termina ....???
Vedeti ,ce usor se trece de la ceva foarte lung si obositor, la ceva mult prea scurt si placut....??? La urma vor ramane doar amintirile unei perioade extrem de scurta , si frumoasa, din viata noastra......."cand m-am pregatit eu pt admiterea in barou - eheheeee ce frumos a fost , pacat ca totul a fost asa de scurt - asa o sa spunem acusi "...
Va doresc ... si-mi doresc...si mie .... multa bafta in continuare...la examenele care ne-au mai ramas....si nu numai...
Sa dea Domnul sa ne intalnim colegi.....avocati....HIP, HIP,URA....PT ASTA....PT CA SA NE INTALNIM AAAAAAAAVOCATI....
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
ContSters52707, utilizator
mihaela.dumitru a scris:

Sper ca maine sa nu am parte de un comunist ca tine sau ca fata "cinstita de mai sus.

#-o

Eu condider asta jignire.
Si ca sa nu mai intru in polemici (cu toate ca nu prea ma omor cu repetatul)iti raspund punctual.
- ai promovat spaga- ceva de genul tre` sa ungi ca sa mearga mai repede
- lumea in care traiesti e lumea pe care ti-o faci. Eu personal prefer sa atentez la felinarele unui functionar decat sa ma umileasca trimitandu-ma dupa cafea. Si sunt inconjurat de oameni care gandesc simiar. Am vazut scandaluri si procese de genul asta si iti garantez ca a doua oara nu ii se mai face pofta de ciocolata sau cafea
- prefer sa fiu eu cel care sunt sunat decat cel care suna. Desi tot timpul este bine sa ai prieteni BINE PREGATITI !!!! (tocilari sau oricum vrei tu sa le spui)
- diferenta dintre "am crezut" si "imi evaluez sansele" tine de moralitate fiecaruia, lasitate si de una dintre cele mai vechi meserii din lume: pescuitul :happy:
Bafta la examene si in viata
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
dorians, utilizator
DIANA AVA a scris:

...cata dreptate ai diana=D>.......asa e....... mult a fost putin a ramas, cum spunea un alt coleg de-al nostru......:D.......eu as vrea sa ne intalnim, nu doar la cafea cum spunea ceci :D ci in instanta, ca si adversari, ar fi o reala placere cu atatia oameni capabili si inteligenti =D>!!!!
pana atunci numai bine si mult noroc!!!!!!
Eh, sa nu ne pripim...de unde atatia oameni "capabili si inteligenti?"
Destui de pe aici sunt doar bieti natafleti fuduli =)
Ah, si sa nu uit...incoruptibili >:)

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)