avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
@mihaela.dumitru
relax, ii gasesti acolo pe colegii normali.

din pacate, nu foarte multi realizeaza ca 10 din facultate nu e de mare folos acum sau mai traziu, profesand. sunt chestiuni relative. am avut colegi de facultate care plangeau ca nu mai stiu nimic inainte de examen, scriau 10 pagini la subiect, sa impresioneze profii si nu spuneau nimanui nimic, pe criteriul "nu risc pt tine". nu sunt pentru frauda, pentru copiat, pentru promovarea prostiei, mai ales la examenele de admitere pe locuri, la buget, gen master.
admiterea in barou nu spune nimic despre tine, poti intra primul, conteaza ce faci mai departe. avocatii nu intreaba ce nota ai avut la penal. ii intereseaza cum te descurci.

sa avem subiecte frumoase maine! si muuuuuult noroc. :P

si apoi, sa ne intalnim in instanta! B-)
eu sunt in A2!
myriam a scris:

@mihaela.dumitru
relax, ii gasesti acolo pe colegii normali.

din pacate, nu foarte multi realizeaza ca 10 din facultate nu e de mare folos acum sau mai traziu, profesand. sunt chestiuni relative. am avut colegi de facultate care plangeau ca nu mai stiu nimic inainte de examen, scriau 10 pagini la subiect, sa impresioneze profii si nu spuneau nimanui nimic, pe criteriul "nu risc pt tine". nu sunt pentru frauda, pentru copiat, pentru promovarea prostiei, mai ales la examenele de admitere pe locuri, la buget, gen master.
admiterea in barou nu spune nimic despre tine, poti intra primul, conteaza ce faci mai departe. avocatii nu intreaba ce nota ai avut la penal. ii intereseaza cum te descurci.

sa avem subiecte frumoase maine! si muuuuuult noroc. :P

si apoi, sa ne intalnim in instanta! B-)

Absolut corect. Spuneam doar ca sunt impotriva fraudei si a anumitor conceptii. Si oricum 10-le m-a evitat cu brio prin facultate.

Bafta multa la examene maine!!!
Si corect... sa ne vedem prin instante...
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
dorians, utilizator
Myriam exact asa este. Pana la urma probabil se reduce la orgoliu. De ce sa ii dau unui coleg un subiect pe care nu il stie? ce folos? Ma rog mai aiurea ar fi daca toti am face asa cand am putea sa dam un ajutor cuiva. Fiecare cum crede.

Pt alindin: ID ul meu de mess e miha254. Daca vrei vorbim pt maine. Mai e cineva care a spus ca e din A2. Eu propun sa stam impreuna daca vreti si sa "suferim" impreuna.

In rest multa bafta tuturor.
:offtopic: Interventie moderator
Chiar nu vreti sa incetati cu aceste mesaje offtopic? ... Orice mesaj care nu are legatura cu topicul deschis va fi sters.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)