avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Nimeni in amfitetarul 5? Intrebarea: la ce ora mergeti la examen?
alcristache a scris:

danapopa88 a scris:

ce de discutii pe forum:) parca mergem la spectacol, la "sezatoare"....Sunt sigura ca ne vom aseza in ordinea de pe liste; este examen, nu sala de cinema...Imi pare rau sa spun asta, dar chiar nu pot intelege de ce e important sa stam cu "amici".Bine ca eu nu cunosc pe nimeni- nu sunt oricum tentata de "pacte".

Asta pentru ca, poate tu esti foarte bine pregatita,insa marii majoritati nu i-ar prinde rau un "amic", un coleg de suferinta langa el, in loc de o persoana "politic corecta" (ca sa nu te numesc altfel),care sa nu catadicseasca sa-i arunce o privire, ca doar a invatat pentru ea, ci nu pentru tot amfiteatrul, asa ca "fereste-ne Doamne"!!!
Mult succes la toata lumea si un dram de noroc pentru fiecare!!!

Nu cred ca "o privire" te-ar putea ajuta la acest examen. Si sincer sunt deranjat cumplit doar de simpla idee a fraudei (denumeste-o cum vrei daca nu iti place) pentru ca asa ajung toti incompetentii (fara nicio referire la persoana) pe diferite functii sau posturi (vorbind in general). Examenul se da in fiecare an asa ca exista suficient timp pentru pregatire chiar daca nu anul acesta.
Daca m-ar intreba cineva in timpul examenului probabil as raspunde cu toate o propozie ar putea mai mult sa incurce. Oricum nu as risca sa fiu dat afara din examen pentru asa ceva:hammer:
dorians a scris:

alcristache a scris:

danapopa88 a scris:

ce de discutii pe forum:) parca mergem la spectacol, la "sezatoare"....Sunt sigura ca ne vom aseza in ordinea de pe liste; este examen, nu sala de cinema...Imi pare rau sa spun asta, dar chiar nu pot intelege de ce e important sa stam cu "amici".Bine ca eu nu cunosc pe nimeni- nu sunt oricum tentata de "pacte".

Asta pentru ca, poate tu esti foarte bine pregatita,insa marii majoritati nu i-ar prinde rau un "amic", un coleg de suferinta langa el, in loc de o persoana "politic corecta" (ca sa nu te numesc altfel),care sa nu catadicseasca sa-i arunce o privire, ca doar a invatat pentru ea, ci nu pentru tot amfiteatrul, asa ca "fereste-ne Doamne"!!!

Nu cred ca "o privire" te-ar putea ajuta la acest examen. Si sincer sunt deranjat cumplit doar de simpla idee a fraudei (denumeste-o cum vrei daca nu iti place) pentru ca asa ajung toti incompetentii (fara nicio referire la persoana) pe diferite functii sau posturi (vorbind in general). Examenul se da in fiecare an asa ca exista suficient timp pentru pregatire chiar daca nu anul acesta.
Daca m-ar intreba cineva in timpul examenului probabil as raspunde cu toate o propozie ar putea mai mult sa incurce. Oricum nu as risca sa fiu dat afara din examen pentru asa ceva:hammer:

cele scrise mai sus sunt despre realitate sau e vreun vis??? :sorry:
dorians a scris:

alcristache a scris:

danapopa88 a scris:

Of....Doamne!!!
Mie mi se pare ca va faceti prea multe probleme: unde stam, langa cine, daca ne lasa sa aruncam o privire..... Fratilor reveniti-va, :hammer: voi credeti ca ne vor lasa sa miscam in front? :banned: Ce naiba aveti pretentia ca sunteti oameni maturi.
Incheiati subiectul si mai bine mai aruncati o privire pe cursurile alea decat sa mai spuneti cine stie ce prostii. :offtopic:

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)