aishteruyo a scris:
mihaela.dumitru a scris:
Hmmm atunci iti dorim sa faca toata lumea la fel cu tine. Si crede-ma ca in profesia asta o sa ai nevoie de informatii si d prieteni. As ghici ca sunteti abia iesiti din facultate si ca ati fost asa niste studenti dintre cei care se fac ca nu aud cand ii intreaba un coleg ceva la examen.
Oamenii ca voi ajung sa fie cei care sunt plini de ciuda si se intreaba: "Vai asta care la examen la barou a trecut in contestatii" si acum a castigat procesul iar eu care am invatat toata materia si am fost student de 10 aproape mereu, eu am pierdut procesul... Tot ce va doresc e sa invatati ca nu ce tocesti in facultate si pt barou te face sa fii bun. Sa gandesti sa stii sa dai ca sa stii sa primesti si multe altele te fac sa fii bun in meseria asta. Sper ca maine sa nu am parte de un comunist ca tine sau ca fata "cinstita de mai sus.
Aaah si apropo aia care ajung pe posturi asa ca inseala lumea. Nu e usor sa inseli cum o fac ei. Iti trebuie minte multa, perversitate, curaj maxim sa poti ajunge acolo. Voi nu o sa fiti niciodata acolo. Asa ca mai bine umanizati-va si maturizati-va. De unii singuri nu puteti face nimic.
aleluia sora mihaela!!! :yes:
Te Inseli AMARNIC!!!!
Am terminat facultatea acum ceva timp si crede-ma ca nu dau examenul din orgoliu. Ma descurc foarte bine si nu din cauza (sau datorita -pentru tine-) unor actiuni mai sus evocate.
Comunista cred ca esti chiar tu (frumos epitet pentru cineva care probabil habar nu are despre ce vorbeste) pentru tu iti doresti egalitate si uniformizarea sanselor.
Da, in meseria asta trebuie sa gandesti! Dar in ce mod e problema fiecaruia. Poti sa ajungi pleava si sa scuipe lumea pe tine sau nu.
Am vazut avocati care habar nu au de elemente esentiale si intr-adevar pot castiga un caz. Atunci cand dau peste un avocat mai prost decat el.
Oricum, numai de bine.