avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
NU pot sa cred ca in sfarsit cineva a fost sanctionat =D>
Doamne ajuta ; cam tarziu pt galceava si atacurile care au fost pana acum, dar e bine ca s-a dat startul.
Felicitari domnilor administratori.
Andreea Lisievici a scris:

E foarte adevarat insa ca un student cu rezultate bune are mai multe sanse de a ajunge un avocat de succes, iar rezultatele bune per total rareori se gasesc la cei care "tocesc", desi sunt tentata sa cred ca pentru tine cele doua notiuni se suprapun.
Nu inteleg ce crezi tu ca obtii din "datul" pe care il tot afirmi. O iluzie ca esti deasupra altora poate, dar de fapt e tocmai invers...

In incheiere am o singura rugaminte: nu mai postati asemenea mesaje pe acest forum. Ele sunt contrare regulamentului si vor fi sterse, iau autorii sanctionati. Prima sanctionare deja exista: www.avocatnet.ro/content/for...

(sublinierile imi apartin)

Scrie in Regulamentul de postare pe forum ca "Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor. :) "...
Subiecte la Iasi la procedura civila- 2 nr:
- Intampinarea- 3pct
- indreptarea,lamurirea si completarea hotararilor judecatoresti- 3pct
- apelul-not,obiect,cauza,termen- 3 pct

- chemarea in garantie
- stramutarea
- apelul-procedura de judecare.=D>
A2 . pe maine...si vise cu subiecte!!! ;)
@Andreea
:thumbup:

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)