avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Hmmm atunci iti dorim sa faca toata lumea la fel cu tine. Si crede-ma ca in profesia asta o sa ai nevoie de informatii si d prieteni. As ghici ca sunteti abia iesiti din facultate si ca ati fost asa niste studenti dintre cei care se fac ca nu aud cand ii intreaba un coleg ceva la examen.

Oamenii ca voi ajung sa fie cei care sunt plini de ciuda si se intreaba: "Vai asta care la examen la barou a trecut in contestatii" si acum a castigat procesul iar eu care am invatat toata materia si am fost student de 10 aproape mereu, eu am pierdut procesul... Tot ce va doresc e sa invatati ca nu ce tocesti in facultate si pt barou te face sa fii bun. Sa gandesti sa stii sa dai ca sa stii sa primesti si multe altele te fac sa fii bun in meseria asta. Sper ca maine sa nu am parte de un comunist ca tine sau ca fata "cinstita de mai sus.

Aaah si apropo aia care ajung pe posturi asa ca inseala lumea. Nu e usor sa inseli cum o fac ei. Iti trebuie minte multa, perversitate, curaj maxim sa poti ajunge acolo. Voi nu o sa fiti niciodata acolo. Asa ca mai bine umanizati-va si maturizati-va. De unii singuri nu puteti face nimic.
:offtopic:
@alcristache
Faptul ca multi inca ajung in anumite pozitii prin frauda nu ma tetermina sa "merg cu haita" si sa inchid ochii prefacandu-ma ca nu s-a intamplat nimic. Nu pot sa incurajez o asemenea conceptie sau ideologie doar pentru simplu fapt "ca asa se face" sau "majoritatea a facut asa". Ei bine, prefer sa nu fac parte din majoritatea "aia" si sa pot sa tin capul sus :strong: . Chiar cu riscul ca "sus" sa fie sub apa. Sincer... daca si cei tineri gandesc in acel mod:thumbdown:
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
dorians, utilizator
Constanta penal:
- circumstante atentuante
-marturia mincinoasa-
- talharia
In continuare ma intereseaza daca e cineva normal in amfiteatrul 2? Anul trecut si nu numai s-a stat in sala asa cum au intrat pe masura ce au venit si se poate sa te mai sfatuiesti cu colegul de banca, daca il ai si nu e cumva baietelul de mai sus care nu va risca sa ridice ochii din foaie.

E pacat sa nu promovam examenul asta care oricum e o formalitate pana la urma. Tot ce vei invata si practica de acum incolo te va tine in meserie, nu-i asa? Eu cred ca e mai bine sa ne ajutam si acum si dupa aceea sa ne fie un pic mai usor. Parerea mea...
mihaela.dumitru a scris:

Hmmm atunci iti dorim sa faca toata lumea la fel cu tine. Si crede-ma ca in profesia asta o sa ai nevoie de informatii si d prieteni. As ghici ca sunteti abia iesiti din facultate si ca ati fost asa niste studenti dintre cei care se fac ca nu aud cand ii intreaba un coleg ceva la examen.

Oamenii ca voi ajung sa fie cei care sunt plini de ciuda si se intreaba: "Vai asta care la examen la barou a trecut in contestatii" si acum a castigat procesul iar eu care am invatat toata materia si am fost student de 10 aproape mereu, eu am pierdut procesul... Tot ce va doresc e sa invatati ca nu ce tocesti in facultate si pt barou te face sa fii bun. Sa gandesti sa stii sa dai ca sa stii sa primesti si multe altele te fac sa fii bun in meseria asta. Sper ca maine sa nu am parte de un comunist ca tine sau ca fata "cinstita de mai sus.

Aaah si apropo aia care ajung pe posturi asa ca inseala lumea. Nu e usor sa inseli cum o fac ei. Iti trebuie minte multa, perversitate, curaj maxim sa poti ajunge acolo. Voi nu o sa fiti niciodata acolo. Asa ca mai bine umanizati-va si maturizati-va. De unii singuri nu puteti face nimic.

aleluia sora mihaela!!! :yes:
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
ContSters68084, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)