dana2space a scris:
ligiana a scris:
Fratilor vreau sa va spun ca eu sint mai stresata acuma decit in zilele de examen. Dimineata la 9 ma apuc si controlez site-urile barourilor si cu asta ma ocup pina seara. Cu toate astea, am constatat ca pe ei ii doare la patina de stressul nostru. Ei stau linistiti. Cind termina atunci termina. Am avut un nene la corectat la Cluj, care a zis ca el nu mai doreste colegi noi. Asa ca stam toti cu parul zbirlit la ceafa sa vedem cum taie si spinzura respectivul.
Ai dreptate X-( Fericiti cei care deja au scapat ... :((
Asa-i. #-o In legatura cu afisarea noua ni s-a spus asa (avem o doamna tare draguta la barou care a zis ca ne spune luni si daca sunam). Deci, ni s-a spus asa: luni pe la ora 3 se aduna comisia. Se desfac colturile (la afirmatia asta am ris toti si am facut cu ochiul; nu sintem prosti). Apoi se scriu notele in tabel, se fac mediile, se centralizeaza pe calculator si se scot listele finale. Citez: "pina pe la ora 9 sa nici nu va ginditi ca-s gata". Am incheiat citatul. Asa ca luni seara vom face toti 120 shant prin fata baroului. In plus, la intrebarea mea retorica despre citi oameni numara comisia mi s-a raspuns ca 1 (unul). Adica seful comisiei. El singur corecteaza si numai in contestatie corecteaza o comisie in adevaratul sens al cuvintului.