avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Shadow2cernobyl a scris:

"Proba orală este eliminatorie si se finalizează cu un calificativ „admis“ sau
„respins“, comunicat candidatului la finalul examinării."
:rtfm:

Sa fim seriosi, toate ca toate, dar in cazul in care nici macar metodologia nu se respecta...X-(

Abia astept sa afiseze si Bucurestiul, sper sa nu existe surprize de asa proportii...

Glumesti nu? Noua celor de la grupa 30 si 29 nici macar nu ne-a spus daca suntem admisi sau respinsi,X-( am stat cu morcovul bagat cu tot cu frunze pana s-au afisat listele, ti se pare ceva corect in asta?
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat
ligiana a scris:

Fratilor vreau sa va spun ca eu sint mai stresata acuma decit in zilele de examen. Dimineata la 9 ma apuc si controlez site-urile barourilor si cu asta ma ocup pina seara. Cu toate astea, am constatat ca pe ei ii doare la patina de stressul nostru. Ei stau linistiti. Cind termina atunci termina. Am avut un nene la corectat la Cluj, care a zis ca el nu mai doreste colegi noi. Asa ca stam toti cu parul zbirlit la ceafa sa vedem cum taie si spinzura respectivul.

Ai dreptate X-( Fericiti cei care deja au scapat ... :((
;)Imi povestea sefu cum se dadea pe vremea lui:stunned:

Mai copii, va apuca stresul#-oasa ca :kissing:la toti .

Nu mai are nimeni chef de bancuri sau suntem intr-unul?#-o#-o
dana2space a scris:

ligiana a scris:

Fratilor vreau sa va spun ca eu sint mai stresata acuma decit in zilele de examen. Dimineata la 9 ma apuc si controlez site-urile barourilor si cu asta ma ocup pina seara. Cu toate astea, am constatat ca pe ei ii doare la patina de stressul nostru. Ei stau linistiti. Cind termina atunci termina. Am avut un nene la corectat la Cluj, care a zis ca el nu mai doreste colegi noi. Asa ca stam toti cu parul zbirlit la ceafa sa vedem cum taie si spinzura respectivul.

Ai dreptate X-( Fericiti cei care deja au scapat ... :((

Asa-i. #-o In legatura cu afisarea noua ni s-a spus asa (avem o doamna tare draguta la barou care a zis ca ne spune luni si daca sunam). Deci, ni s-a spus asa: luni pe la ora 3 se aduna comisia. Se desfac colturile (la afirmatia asta am ris toti si am facut cu ochiul; nu sintem prosti). Apoi se scriu notele in tabel, se fac mediile, se centralizeaza pe calculator si se scot listele finale. Citez: "pina pe la ora 9 sa nici nu va ginditi ca-s gata". Am incheiat citatul. Asa ca luni seara vom face toti 120 shant prin fata baroului. In plus, la intrebarea mea retorica despre citi oameni numara comisia mi s-a raspuns ca 1 (unul). Adica seful comisiei. El singur corecteaza si numai in contestatie corecteaza o comisie in adevaratul sens al cuvintului.
mstres a scris:

;)Imi povestea sefu cum se dadea pe vremea lui:stunned:

Mai copii, va apuca stresul#-oasa ca :kissing:la toti .

Nu mai are nimeni chef de bancuri sau suntem intr-unul?#-o#-o

Hai sa va zic eu niste bancuri. Cum latra cainele in Ardeal? No ham ham ma!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)