avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Prietenia intre femei:

O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.

Prietania intre barbati:

Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca inca este acolo.
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:

- Sa ma pupi in fund !
- Afara! exclama procurorul, la care betivul ii raspunde:
- Nuuu! Aici, sa vada toata lumea !

Un iepure orb si un sarpe orb se intalnesc. Niciunul nu-si aminteste ce animal este, asa ca se hotarasc sa se pipaie unul pe altul.

Iepurele spune: "Pipaie-ma tu primul." Sarpele accepta si incepe sa-l pipaie si-i spune: "Pai...ai blana pe tot corpul, o codita micuta, doua urechi lungi si picioarele din spate iti sunt mari..."

Iepurele bucuros: "Stiu, stiu! sunt un iepuras! Iupiiiiii!". Apoi incepe sa-l pipaie si el pe sarpe si-i spune: "Deci...esti lung si subtirel, esti tot lipicios si murdar si ai limba ascutita si bifurcata..."

Sarpele spune trist: "Ah, nuuu, sunt un avocat!"
ligiana a scris:

dana2space a scris:

ligiana a scris:

Fratilor vreau sa va spun ca eu sint mai stresata acuma decit in zilele de examen. Dimineata la 9 ma apuc si controlez site-urile barourilor si cu asta ma ocup pina seara. Cu toate astea, am constatat ca pe ei ii doare la patina de stressul nostru. Ei stau linistiti. Cind termina atunci termina. Am avut un nene la corectat la Cluj, care a zis ca el nu mai doreste colegi noi. Asa ca stam toti cu parul zbirlit la ceafa sa vedem cum taie si spinzura respectivul.

Ai dreptate X-( Fericiti cei care deja au scapat ... :((

Asa-i. #-o In legatura cu afisarea noua ni s-a spus asa (avem o doamna tare draguta la barou care a zis ca ne spune luni si daca sunam). Deci, ni s-a spus asa: luni pe la ora 3 se aduna comisia. Se desfac colturile (la afirmatia asta am ris toti si am facut cu ochiul; nu sintem prosti). Apoi se scriu notele in tabel, se fac mediile, se centralizeaza pe calculator si se scot listele finale. Citez: "pina pe la ora 9 sa nici nu va ginditi ca-s gata". Am incheiat citatul. Asa ca luni seara vom face toti 120 shant prin fata baroului. In plus, la intrebarea mea retorica despre citi oameni numara comisia mi s-a raspuns ca 1 (unul). Adica seful comisiei. El singur corecteaza si numai in contestatie corecteaza o comisie in adevaratul sens al cuvintului.

Iti dai seama sant ce s-ar face la Bucuresti???:):)):D Dar, macar, voi aveti o certitudine, luni ori va imbatati ori spargeti sticlele de necaz :) Lasa, ca la Cluj sunt oameni faini si calzi, asa ca, poate, o sa aveti numai surprize frumoase =D>
Ce ne dai daca iei??? :)
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2008
dana2space, utilizator
dana2space a scris:
Ce ne dai daca iei??? :)

De baut la toata tara.
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2008
ContSters20980, utilizator
Asta-i bestial !

ANUNT!! "Angajam vanzatoare". Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza: "Fata draga, noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc.... ii aburim, ii amanam". Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: - Manusi aveti? V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5? - De piele, normale, cu 5 degete V: Le purtati la palton sau la jacheta? - La palton, ca vine iarna V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu ti l-am aratat ieri, acuma-mi dai hartie igienica?

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)