avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Andreea Lisievici a scris:

dana2space a scris:
PS Promit ca nu o sa ma mai iau de toate Mariile/Ionii, cu alte palarii, dar "spresate/ti" de gramatica si de cei care spun lucrurilor pe nume :)

Sper sa fie asa. Pana atunci ai primit avertisment pentru jignirile pe care le-ai adus: www.avocatnet.ro/content/for...
Toate mesajele respective au fost sterse.

Multumesc :) E chiar un ajutor, pe bune ! Ma bucur ca am scapat de aceasta pacoste :)
Nu are rost sa ma contrazic cu tine despre ce este jignirea si nici despre ce presupune (ca argumente) un avertisment. Probabil, intr-o zi , o sa intelegi...:) Bye
Nu consider nici eu ca Dana a jignit neaparat ci doar ca a fost acida in mesaje si nu e cazul avand in vedere stresul in care suntem cu totii.
Si as vrea sa remarc ca am senzatia ca au disparut si ceva mesaje care nu aveau de ce sa dispara.
1. Au fost sterse numai mesajele in care se schimbau replici neadecvate, precum si urmarile lor (de ex dialogul cu MonicaE), in primul rand pentru ca nu au nicio legatura cu subiectul admiterii in barou si in al doilea rand pentru ca faceau referire la mesajele sterse.

2. N-as vrea sa vad acum ca toata lumea incepe sa isi expuna parerea referitor la ce a facut sau nu a facut persoana sanctionata. Reamintesc faptul ca topicul de fata este destinat discutarii admiterii in barou, in toate formele sale, nu mai mult. Pot sa inteleg ca stresul e mare, poate si mai mare acum, motiv pentru care am lasat bancurile desi sunt tot offtopic. Ajunge insa... Va rog sa incheiem aici divagatiile.
E chiar dragut sa citesti bancuri....dupa ce se termina tot stresul acesta...ieri cand inca nu stiam ...nu aveam rabdare...dar azi dupa ce s-au dat la Mures rezultatele incep sa redevin eu,,,,mai ales ca ma aflu intre cei 20/46....admisi....
E extraordinara tranformarea incertitudinii....
Va doresc voua celor care ati promovat mult succes in continuare :luck:celor care nu au reusit putere :luck:s-o ia de la capat iar celor care sunt inca in asteptare nervi de otel:whistle:!!! Cred ca bucurestiul e cel cu cea mare nevoie!!!

PS :Acum cand a trecut ..parca nu mia-a ramas pic de energie sa ma bucur de ceea ce am realizat!!!.....nu credeam ca un examen te poate consuma in asa masura!!!:O...pana acum!!
Dragi Colegi!
Ptr. mine chinul aşteptării s-a terminat.
AM LUAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yeah::yeah::yeah:
La baroul Dolj, au fost 74 înscrişi, 4 au fost absenţi şi 10 respinşi.
Deci din 74 au luat 60.
MULTULTÃ BAFTÃ ÎN CONTINUARE TUTUROR ªI FIŢI OPTIMIªTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:luck::yeah:

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)