avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt cora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt cora

am furat un obiect din cora in valoare de 4 ron pe data de 10 decembrie 2007, m-au prins angajatii si m-au pus sa-l platesc apoi mi-au luat datele (numele si dimiciliul fara a-mi cere datele din buletin) si mi-au spus ca sunt liber... pana acum nu am primit nici o citatie! se mai poate intampla ceva de acum inainte avand in vedere ca au trecut 2 luni jumatate? adica ma gandesc ca daca depuneau plangere ma citau pana acum nu?
Nu eram singur acolo. Mai era cineva in aceeasi situatie cu mine doar ca acea persoana parea "obisnuita" cu aceasta situtie si nu i se parea ca a facut ceva grav.
Mi-au luat datele pe o foaie unde erau trecute si cele 6 pixuri. Au atasat foii bonul care atesta ca am platit contravaloarea lor.
Va multumesc frumos pentru promptitudinea si interesul cu care ati raspuns!
Dupa cum spunea Irene, daca primesti citatie (desi... nu prea cred), ia-ti avocat inainte sa ajungi la politie. :D Dupa... e mai greu s indrepti.
Pai parca spuneai ca ai sustras 2 pixuri....cum de ai pus 6 pe masa???
pe foaie erau trecute cele 6 pixuri pe care le-am platit, nu cele 2 care le-am sustras!
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2008
cn21, utilizator
Pentru 6 pixuri.... credeti ca va mai face cineva dosar?

Alte discuții în legătură

Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)
Primit citatie ca persoana reclamata-dosar penal furt ContSters228759 ContSters228759 Buna ziua, Acum ceva vreme am dat curs unui pariu(greseala mea) si am fost prins furand dintr-un magazin niste produse in valoare acumulata de ... (vezi toată discuția)