avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Unde se poate reclama un avocat?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Unde se poate reclama un avocat?

Buna seara! Doresc sa va retin atentia cu o intamplare neplacuta de care am avut parte in urma cu 6 luni: Am locuit impreuna cu prietena mea un an la locuinta pe care o detin in Com. Pantelimon (jud. Ilfov). In primavara , dupa cateva neintelegeri, am hotarat sa ne despartim, mai mult eu, pentru ca in ziua cand a trebuit sa plece definitiv, a mai venit cu doi prieteni, pe motiv ca o ajuta sa duca bagajele. Acestia m-au batut pana am lesinat, mi-au luat telefonul mobil ca sa nu pot suna la salvare mi-au ravasit casa si mi-au furat bunuri si bani. Dupa 10 minute mi-am revenit, si am mai avut un alt telefon de la care am sunat la 112. Avocatul cu care am vorbit, mi-a cerut o suma de bani, si dus a fost. Iar acum, citind dosarul am constatat tot felul de nereguli scrise acolo, cum ca nimeni nu mi-a furat nimic, eu singur m-am dezechilibrat si am cazut si m-am lovit, pentru ca avocatul meu nu a miscat nici un deget. Puteti sa ma indrumati, ce am de facut, unde sa reclam avocatul, cum sa procedez, ce va pati avocatul, daca mai pot recupera banii, daca pot schimba ceva in dosar pentru a spune realitatea intrucat din ce scrie acolo tot eu par a fi vinovat, si cum sa gasesc un avocat de incredere care sa ma poata ajuta!! Va multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
mitcomihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:42, 20 Noiembrie 2010
Dar l-ati mai cautat pe avocat?
Vi s-a luat vreo declaratie in dosarul respectiv dupa angajarea avocatului?
Cele scrise in dosar au fost scrise inainte sau dupa ce v-ati angajat avocat?
mitcomihai a scris:

Avocatul nu a facut practic nimic. Mi-a cerut o suma de bani pentru inceput, spunand ca el se va ocupa de caz, si va urgenta actele. A trecut o buna perioada de timp, si nu a mai dat nici un semn de viata! Si era un avocat renumit care mi-l recomandase o cunostinta!


Nu stiu ce intelegeti prin avocat renumit dar daca probele au fost mincinoase avea mult de lucru...
Si probabil ca va mai costa niste bani.
Sunt aspecte care depind de mai multe lucruri.
Este posibil sa isi fi facut treaba dar lucrurile sa se fi complicat...
Si in astfel de situatii avocatul va poate apara rezonabil sau va mai cere bani ca sa va apere...f tare...
Daca v-a aparat rezonabil nu aveti ce sa ii faceti.
Ca vroiati sa va apere ,, f tare" e alta chestiune...
In acest moment dosarul a plecat la parchet. Este vorba de o talharie, iar procurorul a decis urmarirea celor doi in legea 181, lovituri si vatamari corporale. Se poate intoarce dosarul pt. talharie?
Ca parte vatamata ma pot infatisa in alt oras la cererea mea?
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
mitcomihai, utilizator
jethrotullb a scris:

Dar l-ati mai cautat pe avocat?
Vi s-a luat vreo declaratie in dosarul respectiv dupa angajarea avocatului?
Cele scrise in dosar au fost scrise inainte sau dupa ce v-ati angajat avocat?


nu!

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat pe nedrept .... pauldorin87 pauldorin87 fapta=talharie (la intoarcere discoteca) prezenti=4 persoane 1=parte vatamata stare avansata ebrietate 2=faptuitori stare ebrietate 1= martor sofer ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa stefyy_al stefyy_al Buna ziua !! Am si eu o problema , pe scurt , sunt martor al partii vatamate , am fost la politie , am dat o declaratie , ideea este ca mi'a fost dictata , ma ... (vezi toată discuția)