avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate intabula pamantul de la stat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate intabula pamantul de la stat?

am cumparat o casa si se presupune ca o parte din pamant ar putea apartine statului,dar o foloseste acelasi proprietar.se poate intabula acel pamant si ce demersuri ar trebui facute?
cine plăteste impozit pe terenul pe care figurează statul ca proprietar?
dacă răspundeți că dvs. ... atunci se poate face ceva .....
dați-mi mai multe date ..
apropo dacă în contractul de vânz cump autentificat de notar se specifică faptul că suma s-a achitat în momentul semnării contractului ...nu are nicio șansă :):)....
nici în instanță nu are șanse dacă vă cheamă în judecată pentru că nu poate dovedi cu martori împotriva unui înscris cu valoarea de peste 250 lei ...
și mai sunt multe de spus.......
pe casa si anexe pe tot ce este eu platesc impozit de 4 ani.de4 ani incerc sa lamuresc vanzatorul sa pot intabula odata am asteptat sa termine sucesiunea dupa parinti am antecontract de vanzare cumparare in care se specifica inaintea martorilor ca am achitat 28000 de euro.au mai ramas 2000 de achitat dar nu vreau sai achit pana nu vad actele sa pot intabula tot vreo 14/15 arii.cu vanzatorul nu pot sa ajung la nici o intelegere,pt ca nia spus ca el nu mai umbla pe drumuri sa mai intabul eu inca 5 arii nu a fcut acte numai pe 9 arii,pana la urma cred ca se va ajunge in instanta pt ca mie numi convine sa dau toti banii si sa intabul jumatate,trebuia sa fie corect de la inceput nu sa ia majoritatea banilor si sa ajung sa intabul jumatate.in cazul in care nu pot sa intabul tot nu pot sa pretind sa ma despagubeasca pt partea care nu pot sa o intabul?mai ales ca am dat 28000 de euro?nu am incredere in vanzator pt ca de multe ori lam prins cu minciuna si eu si sotul meu
am fost la notar si mi sa spus ca dacase ajunge in instanta poate sa ceara evacuarea deci sa ies din casa.se poate intampla asta desi am dat atatia bani siam jnvestit in modificari jnterioare.mai am de achjtat 6 anj rata la banca cum am scos sa fac casa cum trebuie.domiciliu in buletin mie adresa pe casa care am cumparato.eu raman cu banii investiti ca vanzatorul na intabulat si nici nu are de gand sa mai intabule 5 arii si tot el ma amenjnta ca ma scoate afara daca nu achit cele 2000 de euro pana la 30000.va rog sami spuneti ma poate evacua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-ar interesa o intabulare in 2007 am cumparao o casa la cicarlau cu 30ooo euro.sant 3 frati au facut succesiunea dupa parinti dar problema este urmatoarea sant cam 15 arii iar in ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a finaliza un contract de vanzare-cumparare imobil maria sandu maria sandu Buna seara, Am incheiat la notariat un precontract de vanzare-cumparare al unui apartament acum un an,am platit un avans de 70000 de euro urmand ca in ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog lils lils buna ziua, situatie concreta am cumparat o casa de la niste cunostiinte in martie 2010, am semnat la notar un antecontract cu legalizare de semnatura si am ... (vezi toată discuția)