avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere

Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Se poate face un contract de intretinere intre 2 parti fara sa trebuiasca in mod expres si act de vanzare cumparare ? La cateva notariate au spus ca se poate la unele ca , pentru contractul de intretinere trebuie sa fac si contract de vanzare cumparare.Multumesc anticipat
DUBY a scris:

Prima oara mi-au calculat asa : la 400 de euro mp , valoare totala aproape 150 000 euro.Onorariul notarului in jur de 5-6000 ron , plus tot cam asa taxa la stat .... si tot asa

Trebuie sa precizati notarului sa ia in calcul valoarea minima a terenului stabilita in expertizele notariale, ptr ca la o asa valoare, asa onorariu.:))
Pai nu poate neaparat sa ia in calcul valoarea minima... Ia valoarea cea mai mare dintre cea din act si cea din expertizele lor... Asta e!
Mai important e sa-si faca un act bun, asta cred ca e esenta. Si sa stie sa-l apere dupa incheierea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare... la avocat? genessis63 genessis63 Am auzit la stiri ca nu numai la notar vom putea merge de acum inainte sa vindem sau sa cumparam o casa si ca avocatii au si ei acest drept . ce puteti spune ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare- cumparare Gaita Emilia Elena Gaita Emilia Elena vreau sa-mi vand apartamentul si as vrea sa stiu daca in calitate de absolvent de drept imi pot intocmi singura contractul de vanzare-cumparare la ... (vezi toată discuția)
Cost estimativ contract de intretinere parinti pynu pynu Buna seara , intrebarea mea este urmatoarea , tatal meu detine 2 imobile un apartament si o casa si as dori sa stiu cum pot face contract de intretinere cu ... (vezi toată discuția)