avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
MedEx a scris:

Aditanase fii linistit ca noi nu avem nici o putere sa schimbam legile aici pe forum!
Apropo pot sa vin cu catelul la INM?

Da' de ce-l intrebi pe aditanase de INM?
Ce treaba are el cu INM-ul?
N-a avut si n-o sa aiba treaba niciodata cu INM-ul sau cu profesia de magistrat.
davegahan a scris:

MedEx a scris:

Aditanase fii linistit ca noi nu avem nici o putere sa schimbam legile aici pe forum!
Apropo pot sa vin cu catelul la INM?

Da' de ce-l intrebi pe aditanase de INM?
Ce treaba are el cu INM-ul?
N-a avut si n-o sa aiba treaba niciodata cu INM-ul sau cu profesia de magistrat.

din pacate nici topicul asta nu mai are nimik cu concursul in magistratura ... ironiile, jignirile au ajuns ceva normal ... voi cand mai aveti timp sa cititi ceva?
Dar suntem in vacanta! In timp ce amestec mamaliga ma uit pe forum ca pe site-ul CSM nu-i nimic nou! Ce invatat? Acum sunt la ridicatul moralului si la facut chef de citit! Eu nu pot sa mananc aceeasi mancare decat dupa un timp!:D
MedEx a scris:

Dar suntem in vacanta! In timp ce amestec mamaliga ma uit pe forum ca pe site-ul CSM nu-i nimic nou! Ce invatat? Acum sunt la ridicatul moralului si la facut chef de citit! Eu nu pot sa mananc aceeasi mancare decat dupa un timp!:D

cu ce e mamaliga? cu tocanita sau lapte :rofl: e chiar misto ... am ras bine de tot
si acu la modul serios ... de cand va reapucati de studiu? ca timpul tace si trece .... imi lipsesc discutiile adevarate care se purtau pe aici fara jigniri si ironii gratuite ...
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
carmen_miron, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)