avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezultat recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezultat recalculare alcoolemie

mi s-a facut dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului dar de la data cand am fost oprit au trecut 4 luni si nu am primit procesul verbal. decat o dovada si o chitanta de mana ca am platit proba de sange. mi s-a retinut c.i. timp de aproximativ 18 ore de catre agent. are dreptul de retinere al actului de identitate??
nu imi da drumul la dosar sa mearga mai departe de 4 luni. are dreptul sa retina dosarul atat timp?? va rog sa ma invete si pe mine cineva ca nu am trecut prin asa ceva. vreau sa fac recalcularea alcoolemiei. am sanse sa recuperez permisul?? agentul care mi l-a retinut cred ca face abuz de haina care o poarta. pot sa fac o reclamatie impotriva lui??
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
suchea, utilizator
Cel mai recent răspuns: sbk_77 , utilizator 15:04, 26 Ianuarie 2011
eu mi-am angajat avocat. nu poti sa faci altceva decat sa astepti , s-au angajeaza un avocat cat mai repede si se poate cere recalcularea de catre el. nu mai astepta ca iti poate da drumul la dosar si atunci o sa afli doar sentinta.
deci sfatul meu este sa iti angajezi un avocat cat mai repede si el o sa faca o delegatie sa o depuna la dosar si o sa plece dosarul la procuratura mai repede. eu astept din iulie si nu am stiut rezultatul decat in momentul cand am mers cu avocatul la politie. daca astepti dupa politie nu o sa mai poti face recalcularea decat sa ceara avocatul la procuror si ai mai putine sanse sa o accepte. avocatul poate cere recalcularea direct de la agentul care ti-a incheiat dosarul. daca astepti sa dea drumul la dosar agentul poti astepta si mai mult de 1 an de zile. angajeaza avocat
va rog eu frumos si aici ma adresez celor in cunostinta de cauza: cine imi poate recomanda un avocat din Cluj-Napoca care a mai avut clienti patiti cu permisul suspendat pentru alcool sa imi trimita mesaj privat sau daca nu pe email cu date de contact...va rog tare mult. ramand dator

adresa mea de email este b_flaviu2004@yahoo.com
[EDITAT]
Draga "flaviu09", din pacate trebuie sa astepti cu rabdare solutionarea cazului. Spun asta pentru ca si eu am trecut printr.o situatie similara in luna decembrie 2008, si abia in urma cu o saptamana mi.am redobandit dreptul de a conduce. Ca informatie, hotararea judecatoreasca a ramas definitiva in luna ianuarie 2010.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut, 0.54 in aerul expirat lesnoland lesnoland buna, acum trei saptamani sambata seara m-am certat cu prietena, in urma scandalului a aparut o vecina care mi-a spus ca daca nu plec din zona cheama ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)