avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati stagiari
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati stagiari

Am creat acest topic la propunerea membrilor care au fost admisi ca stagiari.
Sa vorbim despre ce inseamna sa fii stagiar, cum incepem, cum ne descurcam. :D
Cel mai recent răspuns: marik0 , utilizator 09:47, 11 Februarie 2011
alexdante a scris:
........va puteti inscrie dupa un an de stagiu la acest institut, asa ca cei ce abia acum intra in profesie sa mai astepte, mai aveti un an pana atunci.


Are dreptate colegul @alexdante, un an facem pe plantatie. Eu o sa aleg sigur INPPA-ul, stiu de la alti forumisti ca se invata lucruri interesante acolo si prefer examenul de absolvire la ei pentru a deveni definitiv (nu stiu de ce, asa simt acum).
Multumim tuturor pentru felicitari si pentru urari.:love2:Doresc colegilor care au facut contestatie si celor care isi asteapta inca rezultatul dar si fiecarui aspirant sa aiba parte de acea doza de fericire pura pe care am avut-o noi. Bafta, spor!

PS
Paulo Coelho :Asteptarea este dureroasa. Uitarea este dureroasa. Dar cea mai mare suferinta este aceea de a nu sti ce sa faci.
sau
"Scurta e durerea si vesnica-i bucuria" din tragedia Fecioara din Orleans de Schiller
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
ContSters91976, utilizator
Bine v-am gasit si aici...in asteptarea deciziei si eu ma interesez despre INPPA...am inteles ca un an facem stagiatura si apoi ne inscriem...intreb din timp sa nu pierd startul...cine are mai multe informatii in acest sens sa ne dea detalii ca nu strica...
Inca ceva despre contractul de colaborare avem sau nu dreptul la clientele proprie sunt nelamurita fiindca stiu cazuri in care nu se specifica nimic in acest sens si parca la Bucuresti chiar o Hotarare in acest sens...ma lamureste cineva???????
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
Luciana21, utilizator
am venit si eu sa fac prezenta:).bine v-am regasit dragi colegi si bafta celor care asteapta rezolvarea contestatiilor sau rez.va doresc sa simtiti ceea ce am simtit( si mai simt inca)cand am vazut in dreptul meu ADMIS:yeah::yeah::yeah:.
maestru inca nu am cautat,de-acum asta voi face,anul asta sper sa gasesc si din ian sa incep in forta.
despre def cred ca si eu voi urma INPPA,mai ales cand am vazut ce greu e ex de def de anul asta,am inteles ca la INPPA e mai altfel,om vedea ce-o mai fi pana la urma.
vom avea un sfarsit de an minunat si un an nou la fel=D>.
Buna tuturor stagiarilor ..v-am urmarit discutiile pe forum in tot acest timp si de-abia acum am decis sa intervin , caci in toata aceasta perioada mi s-a parut ca stresul a depasit cu mult unele cote normale. Am dat si eu ex ,pt prima data, la baroul PH si l-am luat, iar acum incerc sa ma bucur de perioada asta de calm dupa aceasta nebunie. Asa am resimtit eu, fffff mult stres iar dc nu as fi luat din prima nu sunt sigura ca as mai fi dat inca o data..:">.
Eu sunt la baroul BZ, teoretic mi-am gasit indrumator, insa se pare ca practic nu e chiar asa.X-( Si sa vedeti de ce : exista la baroul BZ o hot a Consiliului cf careia un av def poate lua stagiar dc are un venit min lunar declarat de 5000 ron..si, ghici ce, se pot lua chiar si 2 stagiari, dc, evident, venitul este dublu :O..asa ca urmeaza sa vdm dc av meu indeplineste aceasta conditie, iar dc nu, sa vad cum ma mai orientez..voi ce stiti, exista astfel de hot si pe la barourile voastre?..
am auzit si eu de la colegii care au intrat anul trecut, ca av definitiv trebuie sa aiba un venit de minim 80.000 lei pe an ca sa poata lua un stagiar (ei sunt din baroul sv)

Alte discuții în legătură

Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)