De fiecare daca cand ma duc la ONRC Timisoara si cer rezolvarea unei probleme ..mi se face obiectia cum ca in actul constitutiv al societatii nu este prevazuta durata mandatului asociatului unic. Intrebarea mea este referitoare la urmatoarea problema- in anul 1994 cand s-a infiintat societatea s-a precizat ca e constituita pt o perioada nelimitata dar nu s-a facut nici o referire la durata mandatului asoc unic.De cand si pana unde s-a introdus prevederea asta? Sau ce sa intele eu nepriceputeanu?!??!?!?!!? Va multumesc.
Ideea e ca nu trebuie sa plecam de la premisa ca functionarii dintr-o institutie sunt toti bine pregatiti, isi ocupa functiile pe merit si stiu ce vorbesc. Intotdeauna cand ni se cere sa facem ceva, pt. a evita cheltuieli inutile, trebuie sa cerem sa ni se indice si temeiul legal al demersului solicitat.
Cand vrei sa ripostezi, cum zicea cineva mai sus, sau cand vrei sa ceri unuia sa-ti dea in scris temeiul de drept, cum zicea altcineva, trebuie sa te asiguri ca tu esti cel ce are dreptate si ca celalalt n-o sa-l gaseasca...
Ce ziceti de 197 alin 3 raportat la 77 alin 1 din Legea 31/1990. ("durata insarcinarii").
Administrator s.a
caprice
Buna ziua, as avea si eu o intrebare, exista diferente intre un administrator de S.A si cel de S.R.L? De exemplu sunt remunerati in aceleasi conditii? (vezi toată discuția)
Administrator
Booksy
Sotul meu este angajat la o firma cu contract de munca in functia de director general si apare si in actul constitutiv ca administrator. El vrea sa plece din ... (vezi toată discuția)