Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →
Pe cel care aduce argumentele cele mai bine fundamentate, de regula. N-ar strica si o adresa catre ANAF in care sa-si precizeze interpretarea in acest caz.
Scuze ca sunt suspicioasa, dar pe cine am intrebat, a avut o cu totul alta opinie.Care e adevarul? depilda, stiam ca se plateste TVA lal toata suma.Acum aflu ca doar la ce a mai ramas, adica la avans.Pe cine sa inteleg?
Si o alta intrebare-am inteles ca daca o firma cumpara un apartament de la o persoana fizica (care are activitate continua, profit mai mare de 35oo0 de euro) nu mai platesc TVA?Se poate si in cazul unei societati ? Sotul meu are un cabinet individual (transporturi)si nu stiu daca se aplica aceeasi lege. Nu este firma.
Va multumesc.
constructorul trebuia sa fie PFA (daca de la inceput a avut ideea de a produce venituri astfel) Pentru ca nu s-a intamplat asa...tu nu ai nicio vina...deci platesti suma fara TVA.