avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
e atragatoare cartea...dar imi impun sa nu o iau pana ajung acolo...am inceput de la facerea lumii, cu raportul juridic civil, si acolo am ramas...:sorry:
mi-am luat si reale noi, si obligatii noi, ( cu grile cu tot ), si contractele lui Deak, da` nu se citesc singure :)
si am avut o zi ca naiba, toate mi s-au inecat...:(
eu ma misc ca melcul :sorry: ... cum sa fac sa pot baga viteza mare? ioi doamne da in ritmul asta nu e bine deloc ... #-o
daxia0022 a scris:

nurki a scris:

Nu Daxia, nu am vazut.Unde l-ai gasit?

uite aici
[ link extern ]
asta ma tenteaza rau de tot ... si asa vine ziua indragostitilor si ce cadou mai frumos poate exista :rofl:

eu am editia anterioara....nu stiu daca se merita sa dai banii pe el.
mai bine iti cumperi o editie comentata si adnotata
daxia0022 a scris:

eu ma misc ca melcul :sorry: ... cum sa fac sa pot baga viteza mare? ioi doamne da in ritmul asta nu e bine deloc ... #-o

tu te misti ca melcul?
pai de mine ce sa zic...eu ma misc ca racul...inapoi#-o
am adormit-o pe Timi si ma gandeam sa continui la penal cu pluralitatea de infractori, dar imi este un SOMN de mor:((
blacky78 a scris:

daxia0022 a scris:

tu te misti ca melcul?
pai de mine ce sa zic...eu ma misc ca racul...inapoi#-o
am adormit-o pe Timi si ma gandeam sa continui la penal cu pluralitatea de infractori, dar imi este un SOMN de mor:((

si mie mi-e somn, iar confuziunea obligatiilor mi-a adancit starea de letargie la care se adauga vremea de afara, e innorat si se pregateste de ploaie deci .. nani nani ...:stunned:
referitor la cod comentat si adnotat cu modificarile existente, a aparut asa ceva? ca nu ma dau banii afara deloc #-o

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)