avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky, du-te la biblioteca! fara Timi! chiar daca citesti un roman:D
blacky78 a scris:

daxia0022 a scris:

mie nu imi place deloc fara omul meu ...

cred si eu, daca e trup si suflet langa tine.
Al meuX-(
Acum de ex, in loc sa se ocupe el de Timi, ca sa mai citesc si eu....unde crezi ca e...la mami sa mai suga un pic.

dar draga mea lasa-l sa mearga la mamica dar cu fetita cu tot ... deh e bunica copilului :D pune astfel problema ... al meu intr-adevar e langa mine si cu mine din toate punctele de vedere... sunt o norocoasa si o stiu :luck:
... am reusit sa termin aproape tot programul administrativ ... fetele sunt in curte, a iesit soarele la Oradea si e chiar placut afara ... mai ramane mancarea si sper sa pot citi ceva si azi ...
as vrea eu, dar nu am incredere in ei:ma-sa era sa-mi inece fata cu mancare....si eram si noi de fata.i-a bagat o jumatate de baton de cereale in gura si ii tinea mana la gura ca sa nu-i iese din gura....cand i-am atars atentia, mi-a zis ca Timi a vrut sa-l bage pe tot in gura#-oX-(
in mama ce mai aveam si eu incredere, dar si asta a dat bir cu fugitii....am avut niste treaba si a trebuit sa plec din localitate 2 zile, asa ca Timi a ramas 2 zile si 2 nopti la ea....de atunci nici ca mai da pe la noi...tot timpul are treabaX-(X-(

daca avdea 3 ani o duceam si eu la o gradinita particula cu program scurt, dar asa ar trebui sa o dau la cresa de stat si nu pot....pentru ca prelungirea in al 3 an este medicala#-o

si uite asa ma chinui de una singura....si efectiv....sunt disperata....nu mai am rabdare si sunt momente cand nu mai suport prezenta lui Timi....desi copilul nu are nicio vina...ea doar vrea sa stea cu mami#-o
si uite asa ma chinui de una singura....si efectiv....sunt disperata....nu mai am rabdare si sunt momente cand nu mai suport prezenta lui Timi....desi copilul nu are nicio vina...ea doar vrea sa stea cu mami
-------------------------
uite vezi chiar de aia trebuie sa iei atitudine, pt ca e mai bine sa iti dai copilul 4-5 ore la o gradinita de stat cu program scurt ... o sa urle o vreme si tu vei fi stresata o vreme ... dar sa vezi ce bine te vei simti dupa perioada de acomodare si Timi la fel ... si vei putea citi linistita in orele alea ... sper sa nu fi sarit calul ...:hugall:
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
daxia0022, utilizator
pt ca nu au activitate au timp de facut statistici ... asta ne intereseaza in mod direct ..
[ link extern ]
la procurori sunt 176 functii de executie vacante
56 functii de conducere vacante la parchetele de pe langa judecatorii - sa zicem ca se ocupa 1/2 din ele - rezulta inca 28 functii de executie vante
92 functii de executie vacante la parchetele de pe la tribunale - se ocupa 1/2 prin promovare de la judecatorii - rezulta inca 46 posturi de executie vacante la judecatorii
Daca le adunam in mod real vor exista dupa examenul de promovare 46+28+176=250 posturi vacante la nivelul parchetelor de pe langa judecatorii ... asta asa la un calcul de promovabilitate 1/2 ... ce ziceti nu sunt suficente posturi? #-o

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)