admisii de la concursul din 21.11.2010 inca nu au fost numiti, si nu s-au facut repartitiile din cauza problemelor de la CSM...se pare ca pana la validarea membrilor de catre senat
( aia vechi, altii nou alesi, cine mai stie!?), plenul CSM nu se poate intruni/pronunta si ce-o mai face pe-acolo!
nu stiu care sunt procedurile, si nu stau sa citesc pe site, dar daca promovarile magistratilor la instante superioare depind tot de plen, ma intreb daca aceste examene/concursuri prevazute pentru aprilie-mai se vor organiza la timp...si daca se gandeste cineva inafara de noi , la concursul de admitere in magistratura ( cand, daca, din ce coduri, dupa ce reguli...)
poate e si ceva pozitiv in asta, pana se lungesc ei, trece timpul , si poate nu mai schimba regulile...
buna dimineata ... chiar si duminica e obligatoriu ... :coffee: de dimineata se savureaza cu voi :D ... blaze draga intr-adevar nimik nu poate misca pana la validarea celor 8 membri CSM alesi in mod legal ... dar totusi pana la examenul de promovare mai este un pic ... referitor la examenul nostru intr-adevar e tot mai mare probabilitatea de a nu se organiza nimik in primavara ... daca e sa fiu sincera nu as fi pregatita pt un examen anuntat acu pe rapid inainte si cred ca cele 45 zile dinaintea concursului ar fi de nedescris ... ar fi excelent examen in toamna in aceleasi conditii (cooduri regulamnete ...) si sa se scoata mai multe locuri daca tot e numai un examen ... nu neaparat dublu dar cu 50% mai mult ... o duminica faina de la Oradea va doresc :vishenka:
Uite, e din nou duminica seara!
Incepe imediat o noua saptamana si va doresc ca ea sa fie cat se poate de buna si cu cat mai mult spor!
Tineti aproape! :)
duminica dupa-masa nu-mi e prea draga, simt ca vine lunea...
azi m-am delectat ( a 3-a sau a 4-a oara cred) cu " Pride and prejudice", varianta 2005 , cu Keira Knightley, daca nu l-ati vazut, merita ...am savurat ,dincolo de love-story, umorul englezesc si rafinamentul povestii, si am depasit senzatia de duminica ...