avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata!
Daxia - am fost suficient de matinala? :P Azi ma gandesc la tine!
Fetelor, desi aici sunt -12 grade si temperatura e in scadere, eu incerc din rasputeri sa fac simtita incet, incet, prezenta primaverii.
Realitatea e ca abia astept sa fie primavara!
Astazi , m-am tinut de promisiune si am citit- otara de penal special - io cand vreau sa ma urnesc trebuie sa incep cu penalul, ca, din pacate, cu civilul, n-am nici un spor!:D
Chiar daca nu acord o importanta mare acestei zile- 14 februarie :D va doresc ca azi sa fiti fericite!:)
Va pup!
nurki, esti mai mult decat matinala, mai ales ca la ora 6 dimineata spui ca " ai citit"-la ce ora te trezesti? sau nu dormi deloc?!
daxia, succes!!! cred ca daca ai ajuns in turul 2 , le-ai captat atentia...chiar se face o selectie, nu doar o joaca de-a interviul...tinem pumnii!:luck:
buna dimineata! si :coffee:cu voi!
daxia azi iti tinem pumnii!:luck: si stiu ca vei fi victorioasa!
eu ultima saptamana am avut mult de munca si n-am mai citit nimic...azi plec putin mai tarziu si sper sa ma intorc mai devreme....
vad ca voi va treziti dimineata si cititi ...nu stiu daca sunt in stare....
sa aveti o saptamana cu mult spor, cu multe :vishenka:, sa fiti iubite si daxia sa ne spuna ca si-a adjudecat jobul!:D
l-ati primit pe Streteanu?Mi-e se pare asemanator cu Udroiu...pe care il mai completez cu Mitrache...am ajuns si eu la "cauzele care inlatura caracterul penal al faptei"...ma misc f. incetX-(:((
buna dimineata dragelor ... ma duc sa imi savurez :coffee: de la servici :D ... eu ma voi duce la interviu constienta ca sunt capabila sa-l iau cu toate ca informatiile pe care le-am aflat in wk-end mi-au lasat un gust amar ... dar traim in Romania si cu asta am spus tot referitor la calitatea oamenilor ... insa gandul ca din iunie voi castiga 600 lei ma infioara ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)